SAZKAmobil je nejférovější operátor

ČTÚ provedl zajímavé srovnání smluvních podmínek tří síťových operátorů, šesti největších virtuálních operátorů a UPC jako poskytovatele připojení k internetu. Jako nejférovější volba pro spotřebitele jednoznačně vychází SAZKAmobil. Vítězství SAZKAmobilu je navíc velmi výrazné, protože nejlépe skóroval v celkem 10 ze 12 hodnocených kritérií a jako jediný zástupce nemá žádné kritérium hodnocené v nejhorší (červené) skupině.

„Máme z toho samozřejmě radost, je to ocenění za to, že chceme být od počátku pro zákazníky srozumitelní, přehlední a bez různých „hvězdiček“. A zákazníci to oceňují. Díky tomu jsme už největším virtuálem a nyní i nejférovějším, což je potvrzeno i nezávislým regulátorem “ konstatuje Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímají služby mobilního operátora SAZKAmobil, prodej vstupenek, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě skoro 6 900 prodejních míst rozmístěných po celé České republice. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech.

Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.