Hrozba pro manažery

SanguiFLOW_30tblManažerská pozice sebou vždy nese určitá rizika. Člověk je pod velkým stresem, který chvilkově zahání hlavně jídlem nebo cigaretou. Když se přidá mnoho hodin sezení v kanceláři nebo v autě, nelze se divit, že právě vy patříte k rizikové skupině ohrožené vznikem trombózy.

Trombóza je velmi rozšířené onemocnění, které zabíjí průměrně jednoho ze čtyř postižených lidí. Vzniká utvořením krevní sraženiny v cévě, která nejdříve omezuje a později úplně znemožňuje průtok krve v daném místě.

I když na sobě nemusíte pozorovat žádné změny, může vás kdykoli postihnout. Je dobré se tedy zaměřit na péči o svůj kardiovaskulární systém a vyzkoušet naprostou novinku v podobě doplňku stravy SanguiFLOW® slovenské společnosti Generica. Tento unikátní přírodní produkt obsahuje speciální rajčatový koncentrát Fruitflow®, který přispívá ke správnému krevnímu průtoku v cévách, což je pro normální funkci kardiovaskulárního systému důležité. Vícenásobné studie potvrzují, že rajčatový extrakt Fruitflow® snižuje shlukování krevních destiček. Součástí je také extrakt z vinné révy, který přispívá k optimálnímu krevnímu tlaku.

Při jednorázovém užití tablety SanguiFLOW® účinek začne fungovat po 1,5 hodině a chrání člověka po dobu 12 – 18 hodin. Při pravidelném užívání jedné tablety denně je efekt během celého období užívání stálý. Vyzkoušejte jedinečnou novinku SanguiFLOW® a nebuďte lhostejní ke svému zdraví.

Doplněk stravy SanguiFLOW®

30 tablet, 352 Kč

www.sanguiflow.cz