Eleganci i v zimě s lakem SR3

AEZ Reef siALCAR BOHEMIA opět motoristům usnadňuje výběr zimní sady litých kol svou akcí „Elegance i v zimě“. V té nabízí kvalitní litá kola s optimálními designy vhodnými pro zimní provoz opatřená špičkovým lakem SR3. ALCAR na zimu doporučuje jednobarevné designy s dobře přístupnými tvary paprsků, které snižují množství usazovaných nečistot a usnadňují údržbu kola.

Ze svého širokého sortimentu téměř 80 designů litých kol značek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO ALCAR letos vybral a doporučil pro zimní období 8 designů. Ani při volbě z této osmičky však motoristé nebudou ochuzeni o možnost pestrého výběru, protože mohou vybírat mezi koly s titanovým leskem, grafitovým, černým i stříbrným lakováním. Kompletní nabídku litých kol pro své vozidlo si pak mohou prohlédnout v reálném náhledu v novém
3D konfigurátoru kol na www.alcar.cz.

ENZO BV dnešní době již motoristé nemusí mít obavy z použití kvalitních litých kol s odolným ochranným lakem i pro zimní období. Všechna litá kola značek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO jsou opatřena špičkovým třívrstvým lakem SR3, který zajišťuje, že litá kola vypadají stále dobře i po mnoha letech a ujetých kilometrech. Lak SR3 zlepšuje přirozenou odolnost hliníku vůči soli, malým škrábancům i dalším nečistotám z provozu na silnicích. Jak dobře jsou kola díky laku SR3 chráněna se testuje v solné komoře, kde se kolo během testování ocitá na 300 hodin ve společnosti štěrku, soli, octové kyseliny a chloridu měďnatého. Testuje se také přilnavost laku k povrchu kola, kdy je lak naříznut a po narušeném povrchu kola přejíždí kartáč. Ani během tohoto testu nesmí dojít k žádnému odloupnutí laku.

DOTZ_Kendo dark_sideALCAR BOHEMIA standardně poskytuje na celý sortiment kol značek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO tříletou záruku a ručí za to, že všechna jím dodávaná kola jsou schválená k provozu na veřejných komunikacích ČR. Prodejci mohou motoristům vytisknout z databáze ALCAR BOHEMIA k zakoupeným litým kolům Typový list, na jehož základě si zákazník může nechat zapsat nový schválený rozměr kol a pneumatik do velkého technického průkazu vozidla.

(tz)