Sexy Fusion využívá aktuální hodnoty Bitcoinu k představení špičky na trhu

Sexy Fusion, česká butiková značka zabývající se vývojem a zakázkovou výrobou exkluzivních designových audio systémů, uvádí na trh mistrovské dílo designového audia, ceněného na 100 bitcoinů zvaného Historická edice. Historická edice se zrodila z tradice, historického odkazu a inovace.

Něco jako Bitcoin lidské dějiny ještě nepoznaly. Jedná se o inovaci a triumf lidského ducha, s globálním dopadem a tržní kapitalizací blížící se 2 bilionům korun. Bitcoin byl nazván „největším vynálezem od zemědělství“ a facsinuje investory, bankéře, obchodníky i ekonomy po celém světě. A v poslední dekádě se jedná o nejrychleji rostoucí alternativní třídu aktiv.

Jan Krasňan, autor konceptu Sexy Fusion, říká: „S velkou radostí uvádíme na trh Historickou edici u příležitosti dosažení rekordní ceny Bitcoinu, která poprvé překonala hranici 6.000 Euro (a 7.000 US dolarů). Historická edice je první a jediný exkluzivní designový audio systém, který je určen k prodeji pouze za Bitcoiny. Historická edice představuje inženýrskou špičku a při vývoji nebylo naším cílem na kvalitě ušetřit. 100 bitcoinů je nezapomenutelná částka, která bezpečně zajistí místo v historii.“

Pozornost okamžitě upoutají čelní panely, ručně vyrobené z osm století staré olivy, které rostla v Kalábrii (jižní Itálie). Takto exkluzivní dřevo vysychalo po dobu 30 let, aby byla zajištěna jeho stabilita, a čekalo na vhodnou příležitost ke zpracování. Oliva byla získána od společnosti Kinský Wood Design a pečlivě zpracována v dílně pod její kontrolou, s nekompromisní péčí o detaily. Design a prvotřídní provedení byly vytvořeny ve spolupráci s úspěšnými architekty.

Vzhledem k prestiži a značnému významu této unikátní transakce naši obchodní partneři, Kinský Wood Design a Insight Home, laskavě nabídli několik exkluzivních a vzrušujících benefitů, např. soukromý hon nebo vyjížďka na koni s Francescem Kinským dal Borgo nebo zápas pola či lekce pola zdarma v Aviator Polo Club.

Francesco Kinský dal Borgo komentuje: „Naše rodina byla po staletí hrdým patronem umění, kultury a hudby v českých zemích. Rádi v tomto odkazu pokračujeme a podporujeme i inovace. Bylo mi potěšením, že Kinský Wood Design mohl Janovi pomoci vytvořit Historickou edici. 800 let stará oliva našla na reproduktorech vhodné místo.“

Jan Průcha, předseda představenstva Insight Home, dodává: „Jako český leader systémů domácí automatizace a ‚smart home technologií‘ jsme nadšeni, že jsme partnerem značky Sexy Fusion a máme pár reproduktorů vystavený v našem pražském showroomu. Jsem přesvědčen, že mnoho náročných VIP klientů bude pozitivně reagovat na to, co tato butiková značka nabízí.“

Tento jedinečný zakázkový audio systém je ručně vyroben na bázi nové generace zvukové technologie, nabitý inovacemi a vybavený nejmodernějšími audio komponenty, pocházejícími od leaderů audiofilního trhu, jako jsou Mundorf a WBT.

Oliva použitá na výrobu čelních panelů pamatuje Byzantskou říši, Čingischána, založení Univerzity v Cambridgi, podepsání Magny charty libertatum a výpravy Marka Pola… Historická edice není jen „statement“. Je to milník v dějinách.

Vysoce výkonné sloupové reproduktory Sexy Fusion poskytují bohatý zvuk a posluchači benefitují z technologie širokoúhlých osmipalcových koaxiálních reproduktorů v kompaktní, štíhlé ozvučnici s objemem 50 litrů pro bohaté a autoritativní basy.

Sexy Fusion Historická edice je nejvíce všestranný designový high-end audio systém na aktuálním trhu. Samozřejmostí je možnost jemných korekcí výšek a basů pro zohlednění akustiky konkrétní místnosti a preferencí posluchače. Důmyslná konstrukce a nejmodernější vybavení umožňují Sexy Fusion bez námahy reprodukovat všechny žánry hudby bez nežádoucího zkreslení nebo poslechové únavy.

Jako jediný audio systém vyvinutý a odladěný pro kombinaci audiofilní zvukové kvality a okouzlující estetiky, Sexy Fusion Historická edice uspokojí jak fanoušky hi-fi, tak i milovníky designu a moderního životního stylu.

Sexy Fusion je možné vidět a slyšet v pražském showroomu Insight Home, po předchozí domluvě.

Pro více informací navštivte www.100bitcoinaudio.com

O Sexy Fusion

Sexy Fusion je česká butiková značka zabývající se vývojem a zakázkovou výrobou exkluzivních designových audio systémů. Unikátní umělecké objekty s dosud nevídanými možnostmi individuálních úprav a umístění v interiéru jsou vybaveny špičkovými audiofilními komponenty světových leaderů high-end audia, jako jsou Mundorf, WBT a další. Největší inovací jsou vyměnitelné art panely, které umožňují dokonalé přizpůsobení interiéru klienta, s možností svůj styl kdykoliv později obměnit.

Sexy Fusion spolupracuje s architekty a interior designéry, kteří pomohou jak rezidenční tak komerční interiér dotáhnout k dokonalosti. Díky intenzivní spolupráci se zrodily art panely z břidlice, exotického dřeva (800+ roků staré olivy) či uměleckých fotografií v přísně limitovaných edicích.

O Kinský Wood Design

Kinský Wood Design (KWD) vyrábí nábytek na zakázku podle tradičních technologických postupů, ale i s využitím moderního designu. Obdobně jako strom roste a sílí i 150 let, tak i KWD má vizi, že jím vyrobený nábytek bude přecházet z generace na generaci.

Řezivo, které KWD používá, pochází z velké části ze společnosti Lesy Kinský a zákazníkům tak nabízí certifikaci, který konkrétní strom byl na výrobek použit, a seznamuje je s jeho věkem a rodokmenem. Kinský Wood Design je vlastněný šlechtickou rodinou Kinský dal Borgo.

O Insight Home

Insight Home (IH) je přední společností v oblasti řízení budov a domácí automatizace. Z hlediska obratu patří mezi 10 % největších společností v České republice a pro rok 2015 a 2016 byla zařazena do exkluzivní společnosti nejúspěšnějších firem, když obdržela ocenění Českých 100 nejlepších.

IH působí také na Slovensku, v Polsku a v Rusku. Jako systémový integrátor nabízí především řešení postavená na světových standardech AMX, Crestron nebo WAGO a KNX.

(tz)