CERAMICOOL je materiál, který vám dopřeje ochlazení během pohybu.

Ceramicool motion - průlomový materiál sportovních oděvůDobré tréninkové vybavení je stejně důležité jako správné návyky při cvičení. Když si vyberete fitness oblečení, které vám dovoluje neomezené pohyby, hned je snadnější se volně protahovat, udržovat dobrou kondici a správně provést každý úkon. Pro dosažení plného rozsahu pohybu nabízí ODLO specifické tréninkové oblečení CERAMICOOL MOTION, které se bude pohybovat s vámi a udrží vás svěží po celou dobu cvičení. Dovolí vám z vašeho cvičení dostat co nejvíce.

CERAMICOOL MOTION je bezešvé oblečení s 360° pohybovým systémem, který je založený na výzkumu mapování těla značkou ODLO. Na kolenou a loktech jsou bez jakýchkoliv švů přidána elastická vlákna, která zajišťují maximální svobodu pohybu. Díky žebrované struktuře oblečení neklouže a zůstane na svém místě i při namáhavém cvičení. Oblečení je extrémně prodyšné a je vyrobené aktivní chladící technologií CERAMICOOL, kde keramické částice ve vlákně okamžitě absorbují teplo a mohou snížit teplotu pokožky až o 1°C.

Ceramicool Motion - nový materiál, který chladí pokožku.

CERAMICOOL MOTION je dostupný pro muže i ženy v podobě funkčních triček nebo legín (7/8 pro ženy a 3/4 pro muže). Pro ženy nabízí ODLO také sportovní podprsenku CERAMICOOL SEAMLESS MEDIUM se střední podporou a s poutavou konstrukcí zad. Všechno tréninkové oblečení vypadá skvěle a je i dokonale funkční. Sportovní design řady prezentuje použitou technologii zvýrazněním jednotlivých částí oblečení a žebrovanou strukturou.

I muži chtějí při tréninku vypadat dobře, a proto se drží letošního trendu, kdy se nosí kraťasy přes legíny. Výhodou tohoto trendu je, že se můžou plně koncentrovat na svůj výkon, protože se v nepřiléhavých kraťasech cítí pohodlně. Další výhodu nabízejí kraťasy VIGOR od značky ODLO, které jsou vyrobeny ze směsi technických vláken s praktickou kapsou v zadní části. Kombinací VIGOR s legínami CERAMICOOL MOTION dosáhnete vzhledu pravého sportovce.

Ceramicool ochladí pokožku až o celý 1 °C.

Pro ještě větší podporu a stabilitu jsou zde nízké ponožky TRAINING CERAMICOOL. Tyto ponožky jsou specifické protiskluzovou oblastí na kotníku pro větší pohodlí. Technologie CERAMICOOL zajišťuje regulaci teploty a řízení vlhkosti.

Jarní / letní kolekce 2018 značky ODLO je nyní dostupná v obchodech a online na www.Odlo.cz.

(tz)