Letní novinky značky YENKEE

Značka YENKEE přichází s novinkami pro rok 2018. Výrobce IT příslušenství potěší nadšené počítačové hráče, vášnivé cestovatele i běžné uživatele elektronických přístrojů. Svoji nabídku rozšiřuje například o nová herní sluchátka s prostorovým zvukem, šikovný univerzální flexibilní stativ 3v1 nebo designový set myši a klávesnice do kanceláře.

7.1 herní sluchátka Sabotage

Herní sluchátka nazvaná Sabotage vynikají svým 7.1 prostorovým zvukem. Díky němu lze slyšet, ze kterého směru se blíží nepřítel, poslech hudby připomíná atmosférou koncert a každá melodie posluchače doslova pohltí. YENKEE tak potěší všechny náruživé hráče i běžné uživatele.
S rozšiřující se technologií virtuální reality nezůstávají pozadu ani výrobci headsetů. Basové vibrace skvěle doplní prostorový zvuk sluchátek. Při každém výbuchu nebo výstřelu sluchátka zavibrují a přidají na již tak hutné atmosféře z hraní her nebo sledování filmu.
Sluchátka Sabotage disponují frekvencí od 20 do 20 000 Hz. Díky tomu jsou schopná zvládat i interpretaci nejhlubších frekvencí a snesou tak i ty nejpřísnější požadavky.
Bezdrátový set Sequences
Sada bezdrátové klávesnice a myši je perfektní řešení pro domácí i kancelářské použití. Klávesnice vyniká kompaktními rozměry ve spojení s ergonomickým designem a tichým chodem. Dlouhá životnost a vysoká odolnost chrání klávesnici před vnějšími vlivy.
Bezdrátová myš je funkční až do vzdálenosti 10 metrů, kdy je spojena s PC pomocí USB nano přijímače. Její design je navržený pro praváky i leváky. Citlivost lze nastavit až na 1 600 DPI.

Univerzální flexibilní stativ 3v1

Na ploty, nerovné povrchy, kola nebo sáně. Tzv. tripod se udrží všeho, na co si vzpomenete. Rovnováhu zajišťují pryžové nohy s extrémní přilnavostí. Ty zajišťují stabilitu na jakémkoliv nerovném povrchu. ¼“ závit je vhodný pro všechny druhy fotoaparátů. Sada stativu je doplněna o držák na telefon nebo akční kameru.
Extrémní zážitky i nezapomenutelné situace. Tripod přijde vhod profesionálním sportovcům i běžným uživatelům. Hodí se především při dlouhých expozicích. Otočná kulová hlava umožňuje provádět 360֯ záběry. Kombinace použitých materiálů a kvalitního zpracování zajišťuje stabilní pozici při pořizování záběrů a chrání přístroj před poškozením.

Synchronizační kabely USB-C

Značka YENKEE rozšiřuje svoji nabídku o certifikované nabíjecí a synchronizační kabely pro chytré telefony, které vynikají kvalitními materiály a plně uspokojí svojí funkčností. Po uvedení Lightning kabelů pro Apple přicházejí i s USB-C. Použité materiály umožňují přenosovou rychlost až 480 Mb/s a podporují rychlé nabíjení. K dispozici je ve třech barvách o dvou velikostech 1 a 2 metry.
Sportovní pouzdro pro mobilní telefon

Prémiové pouzdro na ruku pro smartphone s přístupem ke čtečce otisku prstu, s reflexními prvky a úložištěm pro klíče a kreditní kartu nebo peníze je ideálním společníkem pro náruživé sportovce, především běžce. Kvalitní materiály ochrání telefon před potem a vnějšími vlivy. Skryté výřezy pro kabel na dolní a horní straně pouzdra jsou umístěny tak, aby vyhovovaly nejčastějším typům a značkám mobilních přístrojů.

(tz)