Hrajte barvami!

Hravá elektroinstalace do dětského pokoje patří. Vypínač a zásuvka VARIANT v kombinaci bílé a severské modré.

VARIANT vypínač v kombinaci odstínů limetkově zelená – hliník a zásuvka s clonkami ve variantě červená višeň – bílá
Barvy umí oživit všechny bytové prostory na větších plochách stěn či nábytku… ale nyní mohou probudit k životu i vaše vypínače a zásuvky! „Zapojit barvy do interiéru chce trochu citu a zároveň odvahy, nicméně s nimi můžete prostor v detailech nečekaně zkrášlit. Řada VARIANT svými barvami a designovým tvarem ukazuje, jak má takový doplněk vypadat,“ uvádí Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu družstva OBZOR, českého výrobce designových vypínačů a zásuvek, a pokračuje: „Syté barvy základního rámečku skvěle kontrastují s neutrálními odstíny bočních dílů a středového krytu. Výsledek je tedy výrazný na pohled, a přitom v daném prostoru vyvážený.“

Barvičky dodávají každé místnosti nejen svěží atmosféru, ale dokážou v ní navodit velice optimistickou náladu. „Kolekci VARIANT nejvíce ocení zejména lidé s hravou duší například umělci do ateliérů, bohémové ke svým sedacím vakům a kobercům a v neposlední řadě také vaše malé ratolesti v jejich pokojíčku,“ poznamenává závěrem Ing. Obadalová z OBZORU.

OBZOR, výrobní družstvo Zlín

Společnost OBZOR je ryze českou firmou, která vyrábí a distribuuje drobné elektromechanické výrobky, díly pro automobilový průmysl a kovové díly. Dále se zabývá vstřikováním plastů a jinými kooperačními pracemi. V tomto ohledu také poskytuje odborné technické poradenství a služby. Mezi její hlavní produkci patří vačkové spínače a domovní vypínače a zásuvky s TOP řadami RETRO a DECENTE. Kvalitu produktů zaručují certifikáty ČSN EN ISO 9001:2016 a ČSN EN ISO 14001:2016. Sídlo firmy se spolu s výrobními provozy nachází ve Zlíně a další dva výrobní závody provozuje v Olomouci a Uherském Hradišti. Společnost má oprávněni poskytovat svým odběratelům náhradní plnění dle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

www.obzor.cz

(tz)