Pro váš volný čas – novinka v sortimentu PROFI ODĚVY

Prodejní síť PROFI ODĚVY se zaměřuje zejména na pracovní oděvy, ale nabídne také možnosti, jak se vkusně obléknout pro volný čas i pro sport. Právě v této souvislosti byla do sortimentu uvedena nová značka, která je určena pro volnočasové a neformální aktivity. Kousky, které na sobě nesou logo RedBull Racing Formula One Team jsou inspirované stejnojmenným týmem Formule 1.

„Máme rádi silné značky, které si stojí za svou kvalitou. A RedBull Racing Formula One Team přesně takovou značkou je. Mnoho našich zákazníků, kteří si k nám chodí vybírat pracovní oblečení, motoristickým sportem žije. Formule 1 je jejich srdeční záležitost. Přichystali jsme pro ně novou část sortimentu, která je potěší,“ uvedla Ing. Jana Erbová, jednatelka společnosti AC-T Servis, která prodejní síť PROFI ODĚVY provozuje.

Na oděvní kolekci se podílel světoznámý výrobce oblečení pro sport a volný čas Puma. RedBull Racing Formula One Team si ji vybral proto, že má jedinečné know-how a po desetiletí patří ke špičce ve svém segmentu. Reprezentuje kvalitu a inovace. To se odráží na výběru střihů, zpracování a vývoji materiálů. V této oděvní kolekci renomované závodní stáje Formule 1 najdete kousky pro dámy i pány. Od triček, přes mikiny, bundy až po doplňky v podobě čepicí, tašek a baťohů. Sortiment je velmi rozmanitý a zahrnuje několik designových perliček, které podtrhnou styl i těch nejnáročnějších zákazníků a zákaznic. „Na této oděvní spolupráci dvou světoznámých značek se nám velmi líbí designové provedení, které vychází z tradice závodního týmu a zároveň odráží současné trendy. Trička, bundy, mikiny i další oblečení se dají výborně kombinovat,“ dodala Jana Erbová.

PROFI ODĚVY je značka zabývající se především prodejem vysoce kvalitního pracovního oblečení, obuvi a nářadí určeného řemeslníkům a profesionálům z nejrůznějších oborů, ale myslí také na ty, kteří si aktivně užívají volný čas. Provozuje e-shop a čtyři kamenné prodejny. Je výhradním dovozcem a distributorem světových značek Snickers Workwear a Dunderdon (oděvy), Toe Guard a Solid Gear (obuv) či Hultafors (nářadí) pro Českou i Slovenskou republiku. V portfoliu PROFI ODĚVY jsou dále zařazeny značky Pfanner a Protos Integral (vybavení pro lesní práci a stromolezectví) a zcela nově volnočasová oděvní kolekce RedBull Racing Formula One Team. Všechny výrobky v sortimentu se vyznačují vysokou přidanou hodnotou a kvalitou. Stojí za nimi precizní technologický vývoj, důraz na ergonomii a náročné testování přímo v rukou profesionálů. Perfektní funkčnost každého produktu je doladěna promyšleným designem. Značka PROFI ODĚVY byla založena v roce 2006. V roce 2014 ji převzala ryze česká společnost AC-T servis, spol. s r. o., která ji na českém a slovenském trhu úspěšně rozvíjí.

(tz)

www.profi-odevy.cz