Veletrhy, o které byl zájem

Na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech se 8. a 9. listopadu 2019 se konal již pátý ročník Erotického veletrhu a veletrhu 4MEN Expo. Oba navštívilo více než 22 000 lidí. Vzrůstající tendence návštěvnosti svědčí o velkém zájmu hostů rozšířit si obzory v dříve již téměř tabuizované oblasti erotiky a potřebě získat nové povědomí o možnostech v péči o muže, nabídce moderních produktů a služeb pro ně.

Každý ročník nabízí unikátní program na hlavním pódiu, ani letos tomu nebylo jinak. Díky zápasu Lady Dee a Daisy Lee veletrh oslovil další skupinu lidí. V segmentu erotických pomůcek se zvýšil počet vystavujících, kteří prezentovali spoustu novinek.
Pořadatelé mají v plánu rozšířit v příštím ročníku edukační zóny, v nichž se připomene mimo jiné důležitost chráněného sexu, zmíní se existence legálních společnic pro hendikepované seniory apod. Také vzdělávání bude zásadním tématem.

Veletrh 4MEN zaujal pestrou nabídkou produktů a služeb z mnoha odvětví, zaměřujících se na muže, a to od nabídek fitness centra, přes prezentaci automobilů a jejich údržbu, přes osobní péči až po jídlo, módu, kosmetiku. Vyšší zastoupení měli rovněž vystavovatelé z oblasti sportovních aktivit a nabídky doplňků stravy.

Příští rok se oba veletrhy uskuteční v prosinci a opět v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Sandra Friebová
foto Jakub Čížek