Tchibo v první vlně otevřelo osm obchodů

Vybrané kamenné obchody Tchibo otevírají již v první vlně uvolňování vládních opatření. Otevřeno je osm obchodů, konkrétně v Praze Havelská, Letenské náměstí, Quadrio, DBK, Hlavní nádraží a Fashion Arena Outlet Štěrboholy, v Brně obchod na Masarykově ulici a dále ještě pop-up store v Outlet Arena Moravia, a to ve standardní otevírací době. Pro zákazníky je připravena řada akcí jak na kávu (2 + 1 balení zdarma na zrnkovou kávu, 3 + 1 na kapsle), tak plošná 20 procentní sleva na veškeré spotřební zboží a také dárek v podobě hrníčku na kávu k nákupu nad 899 Kč.

„Jako jedni z mála větších obchodníků jsme mohli otevřít osm z našich čtyřiceti obchodů v uličních lokacích či těch s přístupem z ulice. Je to pro nás velký krok srovnatelný s otevřením prvních obchodů v ČR před více jak 15 lety, alespoň z hlediska očekávání a těšení se na zákazníky. Nastavena jsou všechna technicko-hygienická opatření, čímž je zaručena ochrana zdraví jak zákazníků, tak i zaměstnanců,“ komentuje situaci Tomáš Zahradník, ředitel obchodů společnosti Tchibo Praha. „Věříme, že tyto první vlaštovky budou v brzké době následovány i ostatními obchody a že se nám co nejdříve podaří nastartovat prodeje a alespoň částečně pokrýt obrovské ztráty, které jsme generovali v předchozích měsících,“ dodává Zahradník.

Kvalita zboží a služeb a spokojenost a bezpečnost zákazníků vždy byly hlavními pilíři podnikání Tchibo, a proto bude aktuální prodej probíhat za trochu jiných než běžných okolností. Aby se zákazníci v obchodech nezdržovali dlouho a nesdíleli prostor, budou zavřené zkušební kabinky, nicméně doba pro vrácení či výměnu zboží je v Tchibo aktuálně prodloužena až do 30. 6., tedy na více jak dva měsíce. Uzavřena bude i kavárenská část s posezením a na kávovém baru tak bude možné zakoupit pouze nápoje a zákusky s sebou.

V obchodech Tchibo zákazníci naleznou veškeré pomůcky k maximálnímu zajištění osobní hygienické bezpečnosti. Personál bude pravidelně a ve zvýšené míře dezinfikovat vybavení prodejny a standardně vysoké nároky Tchibo na práci s potravinami a hygienické procesy nastavené již před vlnou koronavirové infekce zcela zaručují 100 procentmí bezpečnost potravin i nápojů podávaných na kávových barech. Zákazníci si tak mohou přijít bez obav udělat malou radost a dát si dobrou kávu a zákusek na cestu městem či domů.

Veškeré podrobnosti o otevírací době, vracení zboží, platnosti slevových poukazů apod. lze nalézt na domovské stránce e-shopu www.tchibo.cz.

 

facebook.com/TchiboCeskarepublika