Bavte se a vyhrávejte!

Bavila jsem se už mnohokrát přenáramně. Založila jsem si totiž online sázení u Sazky. Potřebovala jsem si zpestřit čas, který jsem trávila doma namísto v kanceláři. A pak, řekněte sami, není to pohodlíčko, když kliknete párkrát myší a penízky se jen sypou? Ne, nejsem snílek, ale mám ráda malý adrenalin jako přidanou hodnotu času, který dávám své profesi, což se bez soustředěných hodin za počítačem neobejde.

A mít peníze hned na účtu, to patří ke ctnostem online sázení. Pro mnoho lidí je to navíc báječná zábava, která s sebou nese užitek, když se člověk trefí. Malou sladkou odměnou budiž třeba i jen pár výher po 10, 20 nebo 50 korunách z losů, které vám padly do oka. Je to důkaz, že sázení přes internet funguje a je zdrojem hodně radostí, které zlepšují náladu.
V době, která kvůli koronaviru pozastavila mnoho běžných ekonomických i společenských aktivit, se právě sázení online stalo příjemnou kratochvílí i pro starší občany, jichž se hlásí stále více. Svědčí o tom i stoupající počet hovorů na call centru, když si lidé potřebují nechat poradit nebo jen tak prohodit pár slov. Proto Sazka počet jeho pracovníků rozšířila. Rostoucí počítačová gramotnost dává křídla a nastavuje nové možnosti. Jak se registrovat, na to odpověděl Petr Týbl z oddělení komunikace SAZKA a.s.

Je začátek opravdu jednoduchý?

Je. Není nutné se obávat chyby. Postupujte přesně takto: Na webu Sazka.cz klikněte v pravém horním rohu na tlačítko „Vytvořit účet“. Zadejte svůj e-mail a zvolte si bezpečné heslo. V následujícím kroku vyplňte údaje o vás, jako jsou adresa, místo narození nebo rodné číslo. Jde o informace, které Sazce ukládá zákon. Teď si vyberete, jestli chcete dostávat zajímavé nabídky a bonusy a odsouhlaste, že jste se seznámili se Všeobecnými obchodními podmínkami. Nakonec klikněte na tlačítko „Vytvoření účtu“ a je hotovo – základní registraci jste úspěšně dokončili.

To ale asi nestačí?

V tuto chvíli zájemce získává dočasnou registraci na dobu třiceti dní. Ale už od této chvíle může začít hrát online loterie a eLosy. Pokud ale chce mít svůj účet u Sazky napořád, je potřeba vytvořit si úplnou registraci. K té jsou zapotřebí celkem čtyři kroky.

Jaké?

Naznačím to v bodech. Věřím, že každý, kdo si online sázení vyzkouší, bude spokojen. Jako první je třeba kliknout na odkaz, který vám Sazka poslala do e-mailové schránky, co jste uvedli v průběhu registrace. Pokud již tento e-mail nemůžete najít, zkuste zkontrolovat hromadnou poštu, promoakce nebo nevyžádanou poštu. Ověřovací odkaz si můžete nechat poslat znovu. Sazka je také ze zákona povinna ověřit vaši totožnost, což je možné provést jedním ze tří způsobů:
Pokud máte rádi nové technologie a využíváte internetové bankovnictví bank Česká spořitelna, Moneta, Equa bank, Komerční banka, ČSOB, ERA nebo Air Bank, pak je ověření vašich osobních údajů právě přes internetové bankovnictví nejjednodušším způsobem.
Přes svůj účet na stránkách Sazky můžete také bezpečně zaslat přední a zadní stranu občanského průkazu. Osobní údaje vám rovněž ověří na kterémkoliv prodejním místě s terminálem Sazky, jako je například trafika. Pokud máte rádi instruktážní videa, nechte se vést tím, které najdete na našem webu.

A co herní limity?

Nastavení herních limitů ukládá také zákon, pro vás z nich ale plynou jen samé výhody. Díky nim budete mít pod kontrolou nejen čas strávený hraním, ale hlavně do hry vložené peníze. Herní limity nastavíte kliknutím na svůj účet v sekci Obecná nastavení – Herní limity.

Odeslat zabezpečeně Sazce peníze určitě asi není problém…

K tomu, abyste mohli hrát o miliony a miliardy, je už zapotřebí jen poslední krok v podobě vložení vkladu. Peníze lze na účet u Sazky vložit několika způsoby. Nejpohodlnější je určitě prostřednictvím platební karty, kdy budete postupovat úplně stejně, jako když například platíte za zboží nebo služby v internetovém obchodě. Vklad je ale možné vložit také přes zabezpečený bankovní převod, případně službou PayPal nebo na prodejním místě Sazky.
Nemusíte jen stírat losy nebo sázet klasiku, své milionové a miliardové kouzlo má také Eurojackpot. Tak proč to nezkusit. A nenásledovat ty, kterým se podařilo změnit si život. Nikdy totiž neříkej nikdy. K zábavě lze při troše štěstí připočíst i pěknou sumu peněz. Ať už je potřebujete, nebo ne…

připravila Eva Brixi