Letní dobrodružství v kabrioletu: Bez starostí

Ne každý manažer a podnikatel si přeje mít doma rozsáhlý vozový park, v němž by bylo možné vybrat od buginy přes kabriolet až po nadupaný offroad. Buďme ale upřímní, teplé počasí a letní bezstarostnost lákají k tomu usednout za volant autu, z něhož neprýští jen sexappeal, ale je taky určitým symbolem. Symbolem volnosti, svobody, nekonečně dlouhých večerů, nespoutané jízdy a romantiky. Inu i na to v HoppyGo mysleli.

Platforma pro sdílení aut HoppyGo nabízí přes 1 800 vozů, a kromě obytných karavanů, sportovních kupé a dalších speciálů také více než 30 kabrioletů. K dispozici jsou i modely jako Ford Mustang, BMW Z4, Mercedes SLK nebo zábavné zadokolky jako např. legendární “Miata”. Ceny se přitom pohybují již od 1 019 Kč za den včetně pojištění a zájem o tato auta je na začátku letní sezóny veliký. Počet zápůjček kabrioletů se ve druhém kvartálu meziročně navýšil o 49 %.

Aktuální doba vybízí k cestování a poznávání České republiky, jelikož zahraniční letní dovolená je pro většinu lidí stále spojená s obtížemi, tím spíš u zemí mimo EU a schengenský prostor. HoppyGo tak nabízí skvělou alternativu a unikátní příležitost, jak si zpestřit cestování po tuzemsku atraktivním vozem. Zákazník si může prostřednictvím platformy pro sdílení aut vybrat např. charismatický osmiválec – americký kabriolet Ford Mustang s ohromujícím zvukem více než 300 koní nebo roadster Mercedes SLK s pevnou skládací střechou, benzínovým motorem a pohonem zadních kol, který poskytne zábavnou jízdu ve dvou se staženou střechou a nekonečným výhledem na okolní krajinu.

„Speciální typy automobilů jsou hitem každé letní sezony. V letošním roce však pozorujeme enormní zájem a výrazný nárůst poptávky. Co se týče kabrioletů, tak i přesto, že druhý kvartál není ještě u konce, se nám počet zápůjček meziročně dvojnásobně zvýšil, z čehož více jak 44 % patří víkendovým zápůjčkám,“ uvedl Jakub Erben, Fleet manager HoppyGo.

Se zvyšujícími se teplotami nabízí zápůjčka kabrioletu jedinečnou příležitost k nevšednímu zážitku. HoppyGo zároveň na https://dovolenadoma.hoppygo.com připravil více jak 400 tipů na nejzajímavější destinace a zážitky spojené s cestováním v České republice, které dokáží inspirovat i nejnáročnější zákazníky. Kromě toho získá každý nový uživatel také slevu na první zápůjčku a pokud pozve nového, dostanou oba další.
Uživatelé HoppyGo mohou vybírat z široké nabídky zhruba 1800 aut a více než 300 modelů vozů. Výhodou HoppyGo je rychlost a jednoduchost celého procesu výpůjčky. Není potřeba podepisovat žádné dlouhé smlouvy – zákazníkovi stačí rychlá registrace se snadným ověřením dokladů a v průběhu pár hodin už může s vypůjčeným autem vyrazit. V ceně zápůjčky je vždy zahrnuto havarijní pojištění, které kryje všechna běžná rizika.

(tz)