Bartida představuje pekelně hříšné likéry Čert a Hruška

Bartida likéry se výborně hodí k degustaci především v sychravém podzimním období, kterému dominují deště. Listy se zbarvují do pestrých barev, ubývá sluníčka a objevují se první mrazíky. Sáhněte v těchto dnech po likéru Bartida Hruška, který je vyroben z prvotřídní pálenky hrušek Williams. Připravit si můžete i horké nápoje. Až zaklepe na dveře Vašich domovů Čert a Mikuláš, okořeňte si nostalgický večer se stylovým likérem Bartida Čert, který Vás zahřeje a pohladí na duši svojí višňovou vůní. Veškeré ingredience jsou k dostání na www.bartidashop.cz.

BARTIDA ČERT

Bartida Čert je rumová specialita vyrobená smísením vynikajících zralých višní a kvalitního tuzemáku. Nápoj obsahuje 30 % alkoholu a má za sebou velmi dlouhou historii. Pochází již z dob Rakouska-Uherska, kdy zastával čestné místo v každé vyhlášené restauraci. Bartida Čert se vyrábí z 100% čerstvé višňové šťávy, tuzemského rumu, cukru a ovocného destilátu. Likér charakterizuje jeho neodolatelná vůně vanilky s podtóny karamelu. Chuťové pohárky pohladí sladkokyselá příchuť černých višní a tradiční chuť českého tuzemáku. Nejlépe si likér vychutnáte chlazený v čisté podobě, nebo v mixu s Kofolou či jinými kolovými nápoji.

BARTIDA HRUŠKA

Hruškový likér Bartida je unikátním propojením ovocné pálenky a hruškového moštu. Jeho základem je vysoce kvalitní pálenka z odrůdy hrušek Williams. Výslednou podobu likér dostává během smísení s hruškovým moštem a následnou filtrací. Po výrobě zraje minimálně půl roku s ovocnými cukry, díky kterým získává likér svou dokonalou a vyváženou chuť. Bartida Hruška vyniká světle nazlátlou barvou, výraznou vůní hrušek Williams, jemností a vyrovnanou zakulacenou chutí. Dokonalá je servírovaná a vychlazená na teplotu 12°C.

Tipy na přípravu míchaných nápojů s likéry Bartida

DEVIL FIZZ

Sklo: longovka
Příprava: na led nalijte 4 cl Bartida Čert, 2 cl Mixer Sour mix a dolijte 1,5 dcl sody
Ozdoba: kompotovaná třešeň

P&T

Sklo: whiskey glass
Příprava: na led nalijte 4 cl Bartida Williams Hrušky a dolijte Gasco tonicem
Ozdoba: plátek citronu

WILLIAM´S STORMY

Sklo: goblet glass
Příprava: na led nalijte 4 cl Bartida Hruška a 1,5 dcl zázvorového piva
Ozdoba: hruštička

HORKÁ HRUŠKA

Sklo: broušená sklenice
Příprava: 4 cl Bartida Hruška zalijte horkou vodou
Ozdoba: skořice

GDOULE

Sklo: longovka
Příprava: na led nalijte 4 cl Bartida Hruška a dolijte jablečným džusem
Ozdoba: hruštička

PR tip

BARTIDA ORIGINÁL VAJEČŇÁK

Bartida Vaječňák vyniká svojí chutí díky nejvyššímu podílu vaječných žloutků mezi českými likéry. Ideálně si ho vychutnáte servírovaný samotný při teplotě kolem 21°C.

(tz)