Nový HONOR 50 v předprodeji. Zaujme zpracováním i fotoaparátem

Prvního vlogovací telefon značky HONOR se 1. listopadu 2021 dostal do předprodeje.  Model HONOR 50 nabídne 108MPx hlavní fotoaparát, 66W rychlonabíjení, nádherný design i služby Google.

Pokročilá kamera pro natáčení videí jako od profesionála

HONOR 50 reaguje na rychle rostoucí trend natáčení krátkých videí a posouvá zážitek z tvorby na zcela novou úroveň. Na přední straně je vybaven 32MPx fotoaparátem s 90° úhlem záběru, se kterým lze zachytit snímek ve velmi vysoké kvalitě, i když se jedná o skupinové fotografie nebo rozsáhlé scenérie. Na zadní straně má čtyři kamery s 108Mpx hlavním fotoaparátem, 8Mpx širokoúhlou kamerou, 2MPx makro kamerou a 2Mpx hloubkovou kamerou. Kombinace různých čoček tak zajišťuje fotografie a videa vždy v ultra vysoké kvalitě, a to i v noci.

Součástí duálních fotoaparátů je také AI (umělá inteligence) pro rychlé přepínání mezi jednotlivými kamerami pomocí šesti režimů Multi-video. Zároveň je s HONOR 50 možné využívat přední a zadní kameru současně a tvořit tak prvotřídní obsah, který by dříve zvládl jen profesionál. Kromě toho fotoaparát nabízí také nejrůznější vychytávky jako je beauty režim, širokoúhlé focení, možnost pořizovat fotografie přímo z videa nebo příběhové šablony, které záběry pořádně okoření. Tím to ale nekončí, při natáčení videa lze využít také bezdrátová Bluetooth sluchátka , která se dají použít jako externí mikrofony pro dosažení ještě lepšího příjmu zvuku.

Design duálního prstence řadí HONOR 50 mezi nadčasovou klasiku

HONOR 50 ztělesňuje prvotřídní a jedinečný design, který odráží nejnovější trendy. Na přední straně má ultratenký rámeček a 2,5D lesklé sklenění hrany na horní i spodní straně displeje. Hladký povrch je tak příjemný jak vizuálně, tak při držení v ruce.

Když je HONOR 50 nakloněn proti světlu, vytváří v různých lomech světla nádherné odlesky jako třpytící se diamant a stává se tak perfektním módním doplňkem, který se hodí k jakémukoliv oblečení.

Design duálního prstencového fotoaparátu na zadní straně se skládá ze dvou soustředných kruhů a odkazuje na klasickou zrcadlovku se dvěma objektivy. Zadní fotoaparát tak připomíná dvojici očí, které uživatelům pomáhají lépe vidět svět kolem sebe. Design nového modelu HONOR 50 je inspirován šperkařskou manufakturou luxusních šperků, a proto hlavní fotoaparát doplňuje podél okraje nadčasový kovový prstenec.

Ohromující displej pro pohlcující a příjemný zážitek ze sledování

Nový HONOR 50 má 6.75” OLED displej se 75o zakřivením, který podporuje Full HD rozlišení 2340 x 1080. Displej dokáže zobrazit neuvěřitelných 1,07 miliard barev a pokrývá 100 % barevného gamutu DCI-P3, tudíž garantuje ohromující obraz, ostré detaily a pohlcující barevný zážitek při každém pohledu.

HONOR 50 má až 120 Hz obnovovací frekvenci obrazovky a vzorkovací frekvenci dotyku 300 Hz , což zajišťuje vysokou rychlost odezvy displeje a sledování videa nebo hraní her je pokaždé výjimečným zážitkem. Navíc mohou uživatelé upravovat obnovovací frekvenci na základě akcí prováděných na obrazovce a šetřit tak spotřebu energie.

Rychlé nabíjení a vylepšený procesor

Jednočlánková baterie s dvojitou smyčkou umožňuje HONOR 50 celodenní nepřetržité používání baterie 4300 mAh , která se pyšní 66W technologií HONOR SuperCharge. Dokáže se tak dobít až na 70 % za pouhých 20 minut.

HONOR 50 využívá prémiový čip Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G a ve srovnání s předchozí generací se tak výkon CPU a GPU navýšil o 45 % a výpočetní výkon AI dokonce o 123 % . HONOR 50 podporuje grafickou kartu GPU Turbo X, která garantuje vysoký výkon i během intenzivního vytížení jako je např. hraní náročné hry.

Magic UI 4.2 vytváří všestranné uživatelské prostředí

HONOR 50 je vybaven vylepšeným uživatelským rozhraním Magic UI 4.2, které podporuje rychlé přepínání mezi obrazovkami, nebo pomáhá se sdílením obrazu mezi dalšími zařízeními. Výrazně tak zvyšuje komfort při práci v kanceláři, na homeoffice, při studiu nebo pro sdílení obsahu s přáteli.

HONOR 50 přináší personalizované, zábavné a interaktivní prostředí, které nabízí řadu přizpůsobitelných aplikací a vizuálních prvků zobrazovaných na ploše.

Barva, ceny a dostupnost

HONOR 50 jde za hranice běžných barev a nabízí nadčasová barevná provedení, která nepodlehnou ani neustále měnícímu se trendu módy. Na výběr jsou tři provedení včetně Frost Crystal, který je inspirován sněhovými krystaly a vytváří vybroušený povrh jako pravý diamant. Dále stylové provedení Emerald Green a elegantní Midnight Black.

Nádherný mobilní telefon HONOR 50 s prémiovou výbavou fotoaparátů je v rámci předprodeje k dostání za akční ceny. Zatímco standardní cena verze 6 GB RAM + 128 GB ROM vychází na 12 990 Kč a verze 8 GB RAM + 256 GB ROM na 14 990 Kč, v rámci předprodeje je HONOR 50 dostupný za pouhých 11 490 Kč, resp. 13 490 Kč. Zákazníci tak nyní mohou výrazně ušetřit a využít zvýhodněný předprodej až do 14. listopadu 2021.

(tz)