PENNY v závěru roku naděluje svým zákazníkům nové prodejny. Po nedávno otevřených prodejnách v Počátkách a ve Zlíně se nyní dočkali obyvatelé v Praze Ládví a v Karviné.
V Praze Ládví se jedná o prodejnu, která vznikla na místě původního kina z 80. let minulého století uprostřed sídliště.

Novou prodejnu najdou zákazníci nedaleko metra a autobusových zastávek směrem k sídlišti. Má rozlohu 760 m2 a pro zákazníky byly v objektu, v němž najdou i prodejnu drogerie, vybudovány podzemní garáže. „V případě Ládví jsme spolupracovali s místními neziskovými organizacemi i zastupiteli a upravili například fasádu tak, abychom zachovali atmosféru tohoto místa, kde místní pamatují budovu kina. V rámci výstavby jsme se také zavázali renovovat kašnu uprostřed náměstíčka před obchodem. Věřím, že naše prodejna do celého prostoru zapadne, stane součástí tohoto místa a lidé si ji oblíbí,“ řekl při slavnostním otevření Mathias Mentrop, jednatel PENNY.

Prodejna nabízí zákazníkům nejnovější koncept s atmosférou tržiště, který v souladu s aktuálními potřebami nabízí mimo jiné plně zakryté pečivo pro vyšší hygienu prodeje nebo širší uličky. Zákazníkům jsou kromě klasických pokladen navíc k dispozici i 4 moderní samoobslužné pokladny.

V Karviné nové PENNY vyrostlo na třídě 17. listopadu v blízkosti dalších obchodů. „Jedná se o prodejnu s rozlohou 910 m2, která tak patří k těm větším. Vyniká výrazným prosklením, je tedy vzdušnější a působí prostorněji. Jako u všech nových nebo modernizovaných prodejen, i tady jsme kladli důraz na to, aby se u nás lidé cítili příjemně a bezpečně. Přírodní materiály, dostatek prostoru, přehledné uspořádání a snadná orientace, to je jeden ze základů naší koncepce,“ popsal novou prodejnu Mathias Mentrop.
Od počátku roku PENNY otevřelo zatím 8 nových prodejen a svoji expanzi nekončí. Již brzy se mohou těšit lidé v Ústí nad Labem, v Děčíně nebo v Kolíně.

(tz)