Bezpečné placení v online světě? Vyzkoušejte paysafecard ze Sazky!

Kupujete si na internetu aplikace, platíte předplatné, hrajete online hry nebo streamujete hudbu? Pak vyzkoušejte bezpečné placení pomocí paysafecard, kterou pořídíte na tisících pobočkách Sazky. Zaručí spolehlivou platbu přes internet bez nutnosti zadávat platební kartu nebo číslo bankovního účtu. Paysafecard bude díky svému širokému využití rovněž skvělým dárkem i pro vaše nejbližší. PINy zakoupíte na terminálech společnosti Sazka a navíc o PINy v hodnotě sto tisíc můžete i soutěžit.

Už se vám několikrát stalo, že jste neměli důvěru k internetovým platbám a raději byste se zadávání čísla své karty nebo bankovního účtu úplně vyhnuli? S paysafecard se nemusíte ničeho obávat. Platba na internetu probíhá přes předplacený 16 místný PIN kód, který zakoupíte na terminálech společnosti Sazka. PINy paysafecard můžete zakoupit v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1 200 Kč a 2 500 Kč. Čerpání je libovolné a nemusíte je utrácet najednou.

„S paysafecard mohou lidé bezpečně platit na internetu. Využití je široké, od platby za hry a herní doplňky, až po předplatné a prémiová členství online služeb. Používá se jednoduše: při platbě zadáte možnost úhrady přes paysafecard a vyplníte jen číslo PINu. Nemusíte se tak obávat zneužití své platební karty nebo bankovního účtu. Od 13. června do 14. srpna navíc spouštíme soutěž, ve které se hraje o PINy v celkové hodnotě 100 000 korun,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb Sazky.

Plaťte v hotovosti za hry na Xboxu nebo si dobijte herní účet!

Fanoušci online her, kteří by si rádi dobili svůj herní účet či koupili herní doplňky za hotovost, tak mohou učinit právě s paysafecard. Paysafecard ale poslouží i k bezpečnému uhrazení pravidelných předplatných, jako je například Spotify, Deezer, prémiová členství či aplikace společností Google Play nebo Microsoft.

Nejdostupnějším místem, kde pořídit paysafecard, jsou terminály Sazky. Více jak 3 700 prodejen má otevřeno i ve večerních hodinách a o víkendech. 700 prodejen je dokonce k dispozici nonstop. Nově je zakoupíte také na terminálech umístěných na pobočkách České pošty.

Paysafecard jako skvělý dárek

Nevíte-li si rady, čím praktickým obdarovat své blízké, je paysafecard díky širokým možnostem využití skvělou volbou. „Paysafecard potěší všechny fanoušky online hraní, kterým umožní dobíjet svůj herní účet anebo za předplatné online aplikací. Platba na internetu tak bude jistější, rychlejší a bezpečnější,“ dodává k výhodám paysafecard Jan Schmiedhammer.

Navíc pokud PIN paysafecard na terminálu Sazky zakoupíte v období od 13. června do 14. srpna a bude v minimální hodnotě 500 Kč, můžete se vy nebo obdarovaný zúčastnit soutěže o PINy zdarma v celkové hodnotě 100 000 Kč. Stačí jen PIN zaregistrovat na stránce www.paysafecard.cz/sazka2022 a mít štěstí při slosování.

(tz)