Radiátorový tanec s tradicí

Ladný obloukový tvar, surový ocelový šat i atypické výškové provedení… byť jsou článkové radiátory na trhu už notnou řádku let, stále dokáží překvapit a s lehkostí vplout a zapadnout i do dnešních moderních interiérů! „Téměř 100letá tradice činí z článkového radiátoru Zehnder Charleston velmi modulární řešení, které může kopírovat obloukový tvar stěn a stejně tak vyplnit vnější či vnitřní stranu rohu.

Povrchová úprava Technoline spočívající v nanesení průhledného laku, který nechá vyniknout surové oceli, efektně podpoří přírodní dřevěný či kamenný styl interiéru,“ říká Ing. Miroslav Váša, vedoucí prodeje designových radiátorů Zehnder, a doplňuje: „Provedení do výšky tří metrů – a individuálně i více – jej umožňuje využít v moderních obytných i komerčních prostorech.“ Se stejnojmenným tancem tak nesdílí pouze dlouhou tradici, ale i lehkost sladění tělesa s prostorem, stejně jako pohybů těla při typické charlestonové hudbě!

Zehnder Group Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností švýcarského koncernu Zehnder Group, založeného v roce 1895. Se 17 výrobními závody a více než 3 500 zaměstnanci patří k technologické špičce v oblasti designových koupelnových a bytových radiátorů, komfortních systémů větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých systémů pro vytápění a chlazení.
Více na www.zehnder.cz

(tz)