Skláři vyzvou tým legend v čele s Pavlem Verbířem

Pixabay.com

Již po 23. se na hřištích FK Teplice utkají legendy prvoligového klubu se skláři v turnaji v malé kopané AGC Cup. Letošní souboje mezi týmem legend opět vedeným Pavlem Verbířem a fotbalisty-amatéry z řad výrobních závodů AGC nejen z České republiky, ale i zahraničí, se odehrají tuto sobotu 10. června. Turnaj, který je součástí celodenní akce pro zaměstnance AGC a jejich rodiny, má výkop v 9:00 na tréninkových plochách FK Teplice.

Libor Sehnal, personální ředitel AGC Flat Glass Czech: „Nejen AGC Cup, ale celý sobotní rodinný den je tradičně velkým svátkem pro naše zaměstnance i jejich rodiny. I když je tento den tradičně spojen především s fotbalem, najdou zde návštěvníci z řad zaměstnanců AGC mnoho další zábavy. Již tradičně zveme na naši akci děti z blízkých dětských domovů, které se také vždy velmi těší. Věřím, že sobotu s AGC si opět všichni užijeme.“

Na trávnících FK Teplice své zápasy rozehraje 14 mužstev ze všech závodů skupiny AGC v České republice. Půjde o týmy z Kryr, Oloví, Chudeřic, Řetenic, Dubí, Stodu a Varšavy. Fotbalový turnaj je součástí soutěžního a zábavného dne pro děti zaměstnanců skupiny AGC. Mezi pozvanými budou tradičně také děti z dětských domovů v Tuchlově a Krupce, se kterými firma spolupracuje. Ty i děti sklářů bude celý den bavit Divadlo v Pytli Petra Stolaře nebo jednotka hasičů AGC Flat Glass Czech. Nebude chybět ani pěnová show.

Turnaj pořádá skupina AGC pro své zaměstnance pravidelně. Výjimkou byly pouze roky 2020 a 2021, kdy se akce neuskutečnila kvůli pandemii COVID 19. Nejen díky těmto aktivitám firma dlouhodobě boduje v soutěži o nejlepšího českého zaměstnavatele. Pravidelně se AGC Flat Glass Czech i její sesterská AGC Automotive Czech také umisťuje na předních místech soutěže Zaměstnavatel roku.

(tz)