Vánoční kávové tipy od doubleshot

Mezi dárky na poslední chvíli se mohou zařadit ty od doubleshotu. Dva z nich se dokonce dají koupit klidně až o Štědrém dnu.
Pokud nějaký kávomilec ještě nemá kávové předplatné, tak pro toho bude to od doubleshotu nejlepším dárkem ze všech. Můžete nově vybrat nejen jeho délku, ale i kolik kávy propije a jakou má rád, zkrátka mu předplatné nastavit na míru. Po celou dobu jeho trvání si obdarovaný navíc může objednávat cokoliv ze sortimentu doubleshotu s dopravou zdarma, takže se už nikdy nestane, že kafe by bylo, ale filtry došly…

Tomu, kdo tvrdí, že ve víně nebo kávě opravdu poznává ty třešňové tóny, karamel nebo třeba rozinky, kupte nový kurz senzoriky. Bude to pro něj hra, během které si ověří, zda má opravdu citlivý a cvičený jazýček nebo jen plná ústa řečí!

Kávoví hračičkové si ve vánočním setu mohou vyzkoušet, jak obrovský vliv na chuť kávy má její metoda zpracování. Na kostarické farmě Šumava zpracovali u stejné kávy jednu část sklizně stejné kávy suchou metodou a druhou yellow honey. U prvního doušku díky tomu zjistí, jak obrovský vliv má něco tak nudného jako to, jakým způsobem se kávové zrno vylouplo ze slupky.

(tz)