„Operák“ už není jen pro bohaté firmy

Operativní leasing neboli dlouhodobý pronájem vozu už není jen záležitostí velkých firem, které si jím hýčkají své manažery. Díky sníženým splátkám na něj dostáhnou i menší firmy, podnikatelé a soukromé osoby, tedy ti, pro které zatím byl jen nedostižným luxusem. Pronajmout si nyní nově lze například atraktivní dynamický fastback Peugeot 408 za mimořádně výhodnou splátku 8600 Kč měsíčně včetně DPH.

Samotný pronájem vozu není u Peugeotu žádnou novinkou. „Operák“ pro soukromé osoby má tato značka v nabídce už od roku 2015 a firmám ho nabízela ještě dávno předtím. Až dosud byl však považován za nadstandard. A zaslouženě! Vždyť komu by se nelíbilo jen jezdit, o nic se nestarat a každé dva nebo tři roky přesedlat do nového, modernějšího a technologicky vyspělejšího vozu? Za nadstandard se prostě platí, a většinou ne málo. Mnozí se tedy raději rozhodnou auto vlastnit. Tedy aspoň donedávna to platilo. Teď ale Peugeot radikálně snížil splátky a situace se začíná obracet. Operativní leasing zažívá „boom“ a rázem ho volí i ti, kteří by ho dříve vůbec nezvažovali.

Od dubna zavedl Peugeot mimořádně atraktivní nabídku: dynamický fastback Peugeot 408 za 8600 Kč. Tento model rozhodně stojí za zvážení. Je originální, neokoukaný, vzbuzující touhu vyrazit za nezapomenutelnými zážitky z jízdy. Láká k tomu i výrazně sportovní siluetou. Tu jde jen těžko zařadit do nějakého segmentu. Na kupé je totiž Peugeot 408 moc vysoký, na SUV má zase moc aerodynamické linie. Právě v tom je ale jeho síla. Ladné tvary vozu vám zvednou tep a zajistí, že si každou jízdu s ním budete vychutnávat plnými doušky. Zvýšená karoserie zase zajistí snadné nastupování do vozu a ochranu podvozku. Vše doplňuje ultramoderní a zároveň útulný interiér, dokonalá konektivita a obrovský arsenál asistenčních systémů pro vaši bezpečnost.
Nabídka pronájmu vozu Peugeot 408 za 8600 Kč je nastavená na dva roky, ovšem na výběr máte i jiné možnosti. Peugeot připravil ve spolupráci s partnerskými leasingovými společnosti různé varianty operativního leasingu na míru potřebám každého zákazníka. Z hlediska doby pronájmu se jedná o 24, 36 nebo 48 měsíců. Dalším kritériem výběru je rozsah služeb. Klienti mohou zvolit úspornější variantu Relax s pojištěním ovšem bez doplňkových služeb, nebo si mohou dopřát kompletní balíček Relax Plus zahrnující vše od úhrady veškerých servisních úkonů až po zimní pneumatiky.

Zájemci o operativní leasing mohou vybírat z kompletní produktové nabídky značky Peugeot, a to počínaje nejmenším modelem Peugeot 208, který si lze pronajmout za 5990 Kč měsíčně. Za městské SUV Peugeot 2008 zaplatíte 6990 Kč měsíčně. Dále máte k dispozici větší SUV, hatchbacky, kombíky i multifunkční vozy jako Rifter či Traveller. Stejná flexibilita je i z hlediska pohonů. Kromě konvenčních či hybridních vozidel si mohou zákazníci pronajmout i 100% elektromobily, u kterých jsou navíc velmi výhodné splátky.

(tz)