Aplikace MOJE GARÁŽ – aneb péče o auto z křesla

TiskAplikace MOJE GARÁŽ umožňuje maloobchodním zákazníkům maximální usnadnění nákupů přes  e-shop www.autokelly.cz. Byla spuštěna v červenci 2014 s cílem zajistit pro klienty Auto Kelly uživatelsky přátelské a na míru vyladěné prostředí, v němž se stane výběr náhradních dílů, autodílů a dalšího příslušenství hračkou opravdu pro každého.

Na základě online registrace a „zaparkování“ vozidla, které obnáší vyplnění důležitých technických dat, získá uživatel řadu výhod.  Patří sem například odměny v podobě výhodného nákupu produktů či slevy na nákup dílů pro zaparkovaný vůz až do výše 20 %, a hlavně snadný přístup k nabídce náhradních dílů přímo pro daný vůz doslova na jeden „klik“. Aplikace dokáže také včas upozornit na důležité termíny jako například blížící se konec platnosti technické kontroly. „Zaparkovat“ lze i více vozů, což umožňuje mít přehled o celém rodinném vozovém parku a spravovat ho na jednom místě. V budoucnosti čeká MOJI GARÁŽ rozšíření i o další komfortní funkce.

Aktuálně je ve vývoji také mobilní verze, která umožní zákazníkům, aby mohli se svým účtem v aplikaci MOJE GARÁŽ pracovat doslova kdykoli a kdekoli. Dostupná bude pro zařízení s operačními systémy Android a iOs.

(tz)