Harley-Davidson představil na slavnostním večeru modely pro rok 2013

V roce 2013 uplyne úctyhodných 110 let od založení světoznámé značky Harley-Davidson. Americký výrobce motocyklů oslaví výročí společně s fanoušky a příznivci značky hned na několika velkolepých oslavách. Ty se pořádají po celém světě – v 11 zemích napříč šesti kontinenty a jedná se o největší akce v historii značky. První z oslav v České republice se konala koncem minulého týdne v divadle RockOpera. Další party – tentokrát pro širokou veřejnost – se uskuteční v Praze 8. června 2013.

V rámci Harley-Davidson Premium Night si premiéru odbyly nové modely motocyklů pro rok 2013. Značka představila uplynulých 110 let své historie, součástí večera byla pak kromě zajímavých videoprojekcí i ohnivá show. Zúčastnění měli také jedinečnou příležitost setkat se s Robem Lindley, ředitelem pro Evropu, Afriku a Blízký východ.

Důvodem k oslavám pro české fanoušky bude nejenom 110 let existence značky, ale také 85. výročí českého Harley-Davidson Clubu. Ten je vůbec tím nejstarším existujícím klubem na světě. Obě výročí bude mít možnost široká veřejnost možnost oslavit 8. června 2013 v Tipsport Aréně Praha. Ti, kteří dorazí, se mohou těšit na společnou projížďku Prahou, výjimečně rozsáhlou výstavu motocyklů Harley-Davidson (cca 80 modelů napříč celou historií značky) nebo večerní multimediální show a afterparty ve stylu bezstarostné jízdy.

Vstupenky mohou zájemci zakoupit prostřednictvím portálu Ticketportal a Ticketon.

Harley-Davidson
Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson.
Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na
http://www.harley-davidson.cz.