Dva noví milionáři díky Sportce a Šanci

Více než tři čtvrtiny hodnoty nového Superjackpotu si mezi sebe včera rozdělili dva výherci. I přesto, že na začátku listopadu padla historicky nejvyšší výhra ve Sportce 399 904 725 Kč, lidé vědí, že u Sazky se stále vyhrává! Nepřestávají proto sázet a vyplácí se jim to. Jen včerejší losování přineslo dva nové milionáře.
První z nich vsadil Sportku na Rokycansku, vlastními čísly vyplnil šest sloupečků se Šancí a získal jackpot druhého tahu ve výši 27 676 761 Kč.

Druhý věřil náhodnému tipu, v Praze 4 vsadil jen jeden sloupeček, ale nezapomněl na Šanci,a právě tato doplňková hra Sportky mu přinesla výhru 3 207 740 Kč.

Jen v listopadu vyhráli 4 výherci částku vyšší než jeden milion korun, za celý rok eviduje
Sazka 81 nových milionářů, což je už o šest více než za celý loňský rok.
Letošní milionáři Sazky si mezi sebe rozdělili už téměř jednu miliardu a devadesát milionů
korun.
Jen ve Sportce už bylo vylosováno výher za více než 2,25 miliardy korun.

Kdy budeme znát příštího milionáře?
V nedělním losování bude v Superjackpotu Sportky připraveno 23 900 000 Kč a opět tisíce výher v nižších pořadích!

O společnosti SAZKA sázková kancelář, a.s.
SAZKA sázková kancelář, a.s., provozuje největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem.  Hlavními  loterijními  produkty  společnosti  jsou  číselné  loterie  s nejznámější  hrou  Sportka.  Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímá dobíjení mobilních telefonů, prodej vstupenek a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA sázková kancelář, a.s., hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě 6 500 prodejních míst rozmístěných po celé České republice. Vlastníkem je nadnárodní  investiční  skupina  KKCG,  působící  v 11  zemích  na  4  kontinentech.  Více  na  www.sazka.cz  a www.kkcg.eu.
(tz)