Když se pálenka stává dárkem i zvláštní příležitostí

vom-fassGurmánský obchod VOM FASS („ze sudu“), který najdete v Praze 2, v Korunní ulici č. 19, je hotovým rájem pro všechny milovníky kvalitních nápojů a vybraných delikates. Tento svět skutečných lahůdek, jež poškádlí a zaujmou i ty nejnáročnější gurmány se pro vás otevřel 9. července. Vkročte a připomeňte si, že každý den může být příležitostí někoho obdarovat netradičním dárkem, který v něm zanechá krásnou vzpomínku na jedinečný požitek. Zastavte se a vybírejte pečlivě artefakt, jenž z všedního dne stvoří delikátní až téměř slavností čas.

Likéry 4V široké nabídce našeho obchodu najdete skotské a irské whisk(e)y, koňaky a rumy nejvyšší kvality, široký sortiment ovocných i smetanových likérů a nepřeberné množství různých pálenek. Vybírat můžete z pestré nabídky vín z různých regionů. Zvolit správný produkt z tak široké nabídky může být celkem složité. My však pro Vás máme snadné řešení! Všechny nápoje u nás můžete ochutnat, protože je stáčíme rovnou ze sudů či skleněných nádob přímo před Vašima očima.

Historie VOM FASS sahá až do roku 1994, kdy zakladatel konceptu Johannes Kiderlen začal v první prodejně VOM FASS nabízet vína, destiláty a oleje přímo ze sudu. Tento způsob prodeje, založený na stáčení nápojů do atraktivních lahví rovnou ze sudu, mu umožnil pružně reagovat na požadavky zákazníků. Postupně začal rozšiřovat sortiment nabízených produktů a sám Obchod 1vyhledával vhodné dodavatele, aby mohl garantovat nejvyšší kvalitu nabízených produktů. Specifický koncept VOM FASS si našel řadu spokojených zákazníků a úspěšně se rozvíjí nejen v Evropě, ale i v Asii, Americe a v Austrálii. V současné době zahrnuje více než 280 prodejen ve třiceti zemích světa.

Dlouholetá zkušenost a stálý kontakt s dodavateli jsou zárukou široké škály a jedinečné kvality sortimentu VOM FASS. Tým specialistů neustále navštěvuje producenty ve všech koutech světa a rozšiřuje exkluzivní nabídku vybraných produktů. Do nabídky jsou průběžně doplňovány nové produkty, které uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.

StáčeníJedinečný koncept prodeje VOM FASS je založen na jednoduché myšlence: poznat – ochutnat – potěšit. Poznejte širokou nabídku whisky, koňaků, rumů, likérů a pálenek. Nechte si poradit od zkušeného personálu naší prodejny a ochutnejte vybrané produkty. Do atraktivní lahve si nechte naplnit Vámi zvolený mok a potěšte se kvalitním nápojem. Pro Vaše blízké připravíme netradiční dárky, které Vám originálně zabalíme a Vy tak můžete sklízet zasloužený vděk a uznání.

Náš tip
Růžový grapefruit likér – základ pro skvělé letní koktejly!
Jemný ovocný likér z růžového grapefruitu je díky své osvěžující hořkosladké chuti velmi oblíbený, zejména v jihozápadní Evropě. Vyrábí se ručně a speciálně pro VOM FASS v samém srdci Burgundska, v Dijonu. Tento likér má velmi široké uplatnění. Můžete si ho dopřát samotný jen s několika kostkami ledu nebo Vám dobře poslouží jako součást osvěžujících letních koktejlů.

Červenající se dáma
30 ml růžového grapefruit likéru
60 ml vodky
10 ml sirupu Grenadina
1 plátek citronu
cukr krystal
Navlhčete okraj sklenky plátkem citronu a lehce ji ponořte do cukru, aby se vytvořil cukrový okraj.
Všechny ingredience vložte do šejkru, dobře promíchejte a opatrně vlijte do připravené sklenice.

(tz)