Dárek na sv. Valentýna od Auto Palace Spořilov

Zamek BerchtoldPříští týden proběhne v Auto Palace Spořilov jedna z nejoblíbenějších slevových akcí – Opel 24. Během svatovalentýnského víkendu si zde budou moci všichni příznivci značky Opel zakoupit nový vůz se slevou až 250 000 korun. V Auto Palace Spořilov dostanou navíc jako bonus poukaz na romantický víkend pro 2 osoby na zámku Berchtold.

Akce Opel 24 se vztahuje na modely značky Opel napříč všech tříd i motorizací. Největší sleva se pak týká modelu Opel Insignia, kde může dosáhnout až na 250 000 korun. Opel ke každému prodanému vozu dává navíc originální střešní nosič v hodnotě až 5 000 Kč nebo zimní pneumatiky při financování Opel Finance. V rámci Opel Pojištění pak společnost garantuje 0% spoluúčast a navíc roční dálniční známku zdarma. I na vybrané originální příslušenství poskytuje Opel v rámci akce 50% slevu.

Pouze v Auto Palace Spořilov mohou ovšem zákazníci navíc získat bonus v podobě poukazu na romantický víkend pro dva na zámku Berchtold.

„Akce Opel 24 se stala mezi zákazníky Auto Palace Spořilov velmi oblíbená a určitě stojí i za hospodářským úspěchem loňského roku, kdy se naše dealerství vyzdvihlo na 2. místo mezi pražskými dealery a 3. místo v celé České republice. Náš úspěch vidíme hlavně v tom, že jsme zákazníkům přinesli něco navíc. Víkendového pobytu na jednom z nejkrásnějších zámků středních Čech vloni využili všichni noví majitelé automobilů Opel, říká Ralph Howie, generální ředitel Auto Palace Group.

Dárkový poukaz v sobě zahrnuje nejen ubytování na zámku, občerstvení, ale i prohlídku zámeckých prostor, vstup do zámeckého wellness a sport centra nebo využití dětského koutku.

(tz)