Ochutnejte německá vína v Majestic Plaza!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Společnost Global Wines, největší dovozce a distributor vín, zve všechny znalce i širokou veřejnost na festival německých vín, který proběhne v úterý 24. března 2015 v Hotelu Majestic Plaza v Praze v ulici Štěpánská 33 od 14:00 do 20:00 hodin. Širokou nabídkou jednotlivých vín z německých vinařství v rámci festivalu provedou zkušení sommeliéři a odborníci ze společnosti Global Wines.

Festival je skvělou příležitostí nejen pro nákup nejkvalitnějších vín tradičních i méně známých značek, ale i pro konzultaci dotazů s odborníky a seznámení se s novinkami z německých vinařství, které budou v rámci festivalu exklusivně představeny.

„U jedenácti stolků bude degustováno přibližně sto druhů vín a prémiové destiláty J & M Ziegler. Vína jsou vyrobena v prestižních a nejvýznamnějších německých vinařských regionech, jako je Rheingau, Rheinhessen, Baden, Mosel, Pfalz. Ochutnávka proběhne za účasti německých vinařů a hostů z rakouských regionů Wachau a Kamptal.,“ říká Filip Jantač ze společnosti Global Wines, která festival pořádá.

Vstupné je pro všechny účastníky festivalu zdarma, bez nutnosti rezervace.

(tz)