Český lední hokej a Huawei spolu

Vladimir_Ruzicka_Tony_RongSpolečnost Huawei a Český svaz ledního hokeje na dnešní společné tiskové konferenci oznámily navázání spolupráce v nadcházející důležité reprezentační sezoně. Huawei se stává oficiálním partnerem českého národního hokejového týmu v roce, jehož vrcholem bude mistrovství světa pořádané v květnu v Praze a Ostravě.

Vladimír Růžička a Tiny Rong

Partnerství bylo symbolicky zpečetěno předáním nové podoby reprezentačního dresu Vladimírem Růžičkou do rukou ředitele terminálové divize Huawei pro ČR – Tonyho Ronga. Tímto krokem značka výrazně posiluje sponzorské aktivity na tuzemském trhu.

„V Huawei děláme již 11 let maximum pro to, abychom byli českým zákazníkům co nejblíže. Jejich potřeby, preference a vášně pro nás představují kontinuální inspiraci při realizaci našich obchodních i marketingových cílů. A jednou z vůbec největších společných vášní Čechů je bezesporu krásný sport zvaný lední hokej. Z tohoto důvodu jsme nesmírně hrdí, že můžeme z titulu oficiálního sponzora českého národního týmu tuto vášeň podpořit, a to zejména v roce, kdy do srdce Evropy opět zamíří největší hokejový svátek,“ komentuje nově uzavřené partnerství s českou hokejovou reprezenací Tony Rong, Terminal Director Huawei Technologies (Czech).

Společnost Huawei na českém trhu působí již 11 let a v současnosti patří k nejvýrazněji zastoupeným značkám mezi prodejci chytrých mobilních zařízení a doplňků a k preferovaným dodavatelům síťové infrastruktury tuzemských mobilních operátorů. Spojení marketingu značky Huawei s ledním hokejem není novinkou. Ve své stěžení kampani značka Huawei spojila své jméno s legendou českého hokeje, Jaromírem Jágrem. Spolupráce s ním probíhá od října roku 2013.

O Huawei Consumer Business Group

S 16 výzkumnými a vývojovými centry, mimo jiné v Německu, Švédsku, Spojených státech, Francii, Itálii, Rusku, Indii a Číně se výrobky a služby Huawei používají ve více než 170 zemích a slouží více než třetině světové populace. V roce 2014 se společnost Huawei umístila na třetím místě v celosvětových dodávkách chytrých telefonů. Spotřebitelská divize Huawei Consumer BG je jednou ze tří hlavní divizí společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, tablety, mobilní širokopásmová zařízení (MBB) a domácí zařízení. S více než 20 lety bohatých zkušeností v sektoru informačních a komunikačních technologií (ICT), širokou globální sítí, rozsáhlými globálními obchodními operacemi a sítí partnerů, je cílem Huawei Consumer BG přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celý svět možností a vytvářet mimořádné zážitky a realizovat sny pro lidi na celém světě.

Pro více informací navštivte consumer.huawei.com/cz nebo huaweidevice.cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK:www.facebook.com/HuaweideviceCZSK

Youtube – CZ/SK: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCZSK

Twitter:www.twitter.com/HuaweiCZ_SK

Instagram: www.instagram.com/huaweideviceCZSK