Sazka modernizuje losovací pořady

Zhruba rok po kompletní změně losovacích pořadů přichází Sazka s další modernizací. Od prvního března se mohou diváci těšit z nové grafiky, světel a vylepšeného studia. Kromě vizuálních úprav se mění i obsah losovacích pořadů a jejich dramaturgie.

Nejzásadnější změnou je prodloužení stopáže losování Sportky na čtyři a půl minuty ze současných dvou a půl a naopak pouze minutový přehled výsledků losování her Šťastných 10 a Euromiliony. Kompletní záznam losování her Šťastných 10 a Euromiliony se přesouvá na internet, kde bude k vidění v současné podobě. „Jdeme s dobou, zhruba dva miliony lidí navštěvují naše internetové stránky, 200 000 lidí má naši aplikaci. Jak se mění naši zákazníci, mění se i Sazka,“ říká Václav Friedmann, mluvčí Sazky.

Sportka poběží v České televizi ve stejných časech jako doposud. Středeční losování Sportky bude věnováno sportu. Nedělní vysílání Sportky se bude zase věnovat zajímavým informacím o výhrách a výhercích.

„Chceme divákům nabídnout nejen zážitek ze hry, ale zvát i zajímavé hosty přímo do studia. Převážně ze sportovní oblasti, protože Sazka český sport výrazně podporuje,“ vysvětluje Václav Friedmann.

Budou to nejen známé sportovní osobnosti, ale i zástupci základních škol z regionů, lidé ze sportovních klubů a analytici, kteří se zabývají sportem dětí.

O výsledky losování ale televizní diváci nepřijdou. Vylosovaná čísla z obou her zůstanou na obrazovkách ve stejných časech, tedy mezi 21:30 a 23:00 v nové moderní grafické podobě.

Čas losování SAZKAmobil šance se nemění. Moderátory pořadu zůstávají Petra Slancová, Tomáš Matuška a Zbyněk Janíček.

(tz)