Nový restaurační koncept otevřel své dveře v hotelu Ibis na Smíchově

BURGER_LOGO_vBROWNVytvořit z hotelové restaurace místo, kam si i lidé „z ulice“ rádi zajdou na oběd, či po práci probrat novinky s kolegy nebo přáteli. Přesně taková je hlavní myšlenka nového restauračního konceptu restaurace ibis Kitchen – i-Burger. Nabídka sedmi výborných burgerů z lokálních surovin za přijatelné ceny, křupavé hranolky z českých brambor či domácí limonády, které by směle mohly konkurovat těm od babičky. Toto všechno, ruku v ruce s příjemným prostředím a snadnou dostupností MHD, činí i-Burger místem, kam se lidé rádi vrací posedět nad skvělým jídlem.

Ibis 11_i-BOHEMIANThe ultimate taste of simplicity neboli „dokonalá chuť jednoduchosti – pod tímto sloganem představujeme restaurační koncept i-Burger. V mottu je shrnuto vše – rychlý servis, jedinečná kvalita a chuť lokálních surovin, jednoduchý a komfortní interiér i takový ten pocit pohody, kterou pobyt v naší restauraci navozuje,“ vysvětluje Michal Tomeš, generální manažer hotelu ibis Praha Malá Strana a dodává: „Rádi bychom změnili vnímání naší F & B nabídky na více moderní a živou, věříme, že nám k tomu restaurační koncept i-Burger pomůže a lidé se k nám na burgery budou rádi vracet.

V menu, které v současné době zahrnuje 7 lahodných burgerů, si vyberou všichni milovníci této původem německé dobroty, kterou proslavila až Amerika. Za zmínku stojí například lokální varianta i-BOHEMIAN s grilovanou pražskou šunkou, bramborovou plackou, grilovanou cibulkou, hořčicí a jablky s křenem, či varianta pro i-BACON CHEESE, kde se kromě hovězího masa skrývá také dvojitý čedar a dvojitá slanina, salát, rajče, cibule, nakládaná okurka a domácí BBQ omáčka.

Za vynikající chuť jídla může nejen um kuchařů, ale také kvalitní, české suroviny, maso od řezníka z českých chovů, žemle jsou vyIbis 2_i-CHEESEráběné přímo na zakázku od místního pekaře a lahodná barbecue omáčka je rovněž domácí – vyrábějí ji sami kuchaři hotelu. Hosté by si rozhodně neměli nechat ujít také lahodné domácí limonády – například citrónovou s medem nebo malinovou, které chutnají lépe než od babičky. A při vysoké kvalitě surovin jsou adekvátní i ceny.

 

(tz)