Trend vždy určuje náš zákazník…

obrázek 4 (1)Také máte před sebou firemní večírek, jímž důstojně zakončíte letošní snažení? A jaký to byl vlastně rok? Povedl se? Nastartoval mnoho projektů, přinesl platící klienty a vstřícné obchodní partnery? Pokud ano, je určitě důvod k veselí a dobré náladě. Pohodu při takových příležitostech dotváří chutné pohoštění, ať už je to vánoční cukroví, nebo pikantní obložené mísy, slané dorty, nebo atraktivně naaranžované ovoce. Co všechno je vhodné, kdo to zajistí a jak je to s objednávkami, na to jsem se zeptala Mgr. Petry Dezortové z firmy DortyDomu:

???????????????????????????????Firemní vánoční večírky jsou v plném proudu, anebo se právě chystají. Jak nejjednodušeji připravit vhodné pohoštění, aby byli všichni spokojeni?

Vánoční setkání jsou ve firmách velkou událostí, kdy kromě oslavy Vánoc a blížícího se volna navazují kolegové pevné kontakty se svými spolupracovníky či klienty. Je tedy nezbytné myslet jak na program, tak pohoštění. Záleží samozřejmě na typu večírku i počtu osob, ale téměř vždy je vhodné doporučit

klientovi kombinovat jak sladké, tak slané pohoštění. Ve firmě DortyDomu se specializujeme právě na originální návrhy, přípravy a realizace sladkého i slaného občerstvení pro různé typy oslav. Stačí se tedy dotázat na kterékoli naší prodejně či prostřednictvím e-mailu na webových stránkách www.dortydomu.cz a my již vše zajistíme k maximální spokojenosti zákazníka.

Je nějaký trend ve sladkém, slaném nebo jiném pohoštění?

Trendy vždy určuje náš zákazník a my rádi připravujeme vše tak, aby byl z výsledku nadšený a jeho chuťové buňky plesaly blahem. Pokud bych však měla zmínit nejefektnější provedení party občerstvení, tak jsou to např. cupcakes s logem firmy, motivem nebo firemním produktem. Velmi častá je rovněž poptávka po ovocných barech, jejichž vzhled dovádíme k dokonalosti. Neberte to jako přílišné chlubení, ale odezvy klientů nás více než těší.

V jakém časovém předstihu je potřeba se s vámi domluvit? A co všechno umíte poradit, připravit, zařídit?

Jsme velmi rádi, pokud máme na přípravu několik dnů navíc, avšak vzhledem k mnohaletým zkušenostem, profesionálnímu přístupu a flexibilitě je možné zajistit zakázku i téměř ze dne na den. Vše je však o možnostech zákazníka, a tedy je pochopitelně vhodné řešit složení i provedení občerstvení s alespoň kratším předstihem.

Mohu si od vaší firmy objednat firemní vánoční stůl třeba pro dvacet osob? S výzdobou, občerstvením a dárky pro všechny přítomné?

Záleží opět na vašich představách. Kapra vám pravděpodobně neusmažíme, ale o to více fantazie zapojíme při vymýšlení dárečků pro vaše hosty. I na těchto si budou moci pochutnat. Výzdobu zajistí naše dekoratérka, se kterou v případě firemních akcí, večírků, svateb či oslav spolupracujeme. Vše pak vypadá překrásně sladěné. Vše je včas připravené a vy se již můžete pouze věnovat svým hostům.

To znamená, že se o vše, co se pojí s ochutnáváním dobrot a výzdobou, postaráte sami, tedy na klíč?

Ano, přesně tak. Téměř vše chystáme a vyrábíme v našich cukrárnách v Praze 4 a Praze 5. Složitější zakázky jsou připravovány a dokončovány i na místě konání akce.

Taková předvánoční setkání bývají spíše v duchu cukroví a punče nebo bylinkových čajů, anebo zákazníci touží po slané kuchyni a něčem ostřejším?

I sladké může být ostřejší. Přidat do čokolády chilli není výsadou jen cukroví, ale i minidezertů a jednohubek. Cukroví je u nás fantastickou záležitostí, a tedy je ho spíše pro vánoční večírky nedostatek. Na tabuli však nesmí chybět ani klasické pohoštění, tedy kanapky, chlebíčky či exkluzivní obložené mísy.

Přicházejí i hodně originální přání? Jakou roli hrají vaše slané dorty? Je o ně zájem?

Slané dorty v netradičních provedeních (např. ve tvaru dámského torza) jsou stále více v oblibě u mnoha našich zákazníků. I v tomto případě je možné tvořit dorty, které na první pohled nejsou rozeznatelné od dortů sladkých. Stále se rozšiřující nabídku si může každý zákazník prohlédnout i přímo objednat na našem webu www.dortydomu.cz v kategorii Slané speciality.

Řada firem přesunuje vánoční večírek na novoroční, kdy není tolik shonu. I v tomto případě vyjdete vstříc?

Každý rok myslíme na naše zákazníky jak na Štědrý den, tak v posledním dnu v roce. Cukrárny mají tedy otevřeno stále a stejně tak je možné objednat pohoštění či kompletní servis v těchto svátečních dnech. Pokud bude mít tedy klient přání či dotaz, může se na nás kdykoli obrátit a my se mu rádi budeme věnovat.

ptala se Eva Brixi

Cukrárna DortyDomu

Jeremenkova 7, Praha 4 – Podolí

tel.: 724 083 809

Cukrárna Evelína

Bozděchova, Praha 5 – Anděl

tel.: 724 083 810