Smartphone s 5 fotoaparáty získal cenu za nejlepší inovaci

Sdružení Consumer Technology Association (CTA™) ocenilo společnost LG Electronics („LG“) za průlomové inovace v technologii a designu cenami CES®2019 Innovation Award – v čele s cenami Best of Innovation a několika oceněními pro vlajkové smartphony, nositelnou elektroniku, LG OLED televizory, soundbar a domácí spotřebiče.

Tím se završuje sedmý rok po sobě, kdy vlajkové smartphony, LG OLED televizory i domácí spotřebiče obdržely ceny CES Innovation Award, což je oficiální oborové ocenění nejinovativnějších produktů představených na každoročním veletrhu spotřební techniky CES®. Nejvyšší ocenění CTA, CES Best of Innovation, získá společnost LG za smartphone LG V40 ThinQ a za nový inovativní soundbar. Tyto produkty budou představeny na veletrhu v roce 2019 a zcela jistě publikum ohromí.

V čele řady výrobků společnosti vyznamenaných cenami CES 2019 Innovation Award jsou smartphone LG V40 ThinQ, smartphone LG G7 ThinQ a LG Watch W7. Mezi další držitele ocenění CES 2019 Innovation Award od společnosti LG patří nové pokročilé pračky, vyspělé televizory, audio systémy, počítače a další výrobky, které všechny budou představeny na veletrhu CES 2019.

Ceny CES Innovation Award, sponzorované sdružením CTA a garantované organizací amerických průmyslových designérů Industrial Designers Society of America, vyzdvihují pokrok výrobků v oblastech technického designu a technologie. Ceny každoročně uděluje skupina uznávaných průmyslových designérů, techniků a novinářů, kteří hodnotí přihlášené výrobky na základě řady kritérií, od jejich užitné hodnoty přes estetičnost, inovativnost designu a kvalitu až po to, jak přispívají ke zvýšení kvality života.

(tz)