Co si šéfové myslí o hotelu snů?

Jak dopadla naše anketa o hotelu snů? Myslíme si, že se podařila. Jsme rádi, že se tolik účastníků zapojilo a že vzbudila poměrně značný ohlas, o čemž posléze svědčila následná e-mailová komunikace.

Její patron, společnost Regata Čechy, a.s., v čele s předsedou představenstva Iljou Šedivým, k názorům na to, jak by si zástupci firem a organizací takový hotel představovali, řekl: „Nesmírně si vážím toho, že tolik zaneprázdnění lidé, jako jsou podnikatelé a vrcholoví manažeři, si v horkých letních měsících, kdy anketa vznikala, našli čas a velmi seriózně na otázky odpověděli. Dali nám tím svým způsobem velmi důležitou zpětnou vazbu ke skutečnosti, co od hotelového prostředí očekávají. Co by měl hotel nabídnout, aby se v něm účastníci nejrůznějších akcí cítili spokojeni a rádi se vraceli nejen na konference či firemní prezentace, ale také jako individuální hosté třeba o víkendu nebo o dovolené se svými blízkými. Na druhé straně mne nepřekvapily ani určité kritické poznámky k našemu hotelnictví, jež naznačily, v čem jsou stále ještě určité nedostatky. Takovou diskuzí se nejlépe dojde k nápravě, vylepšení a obohacení nabídky. Opět se prokázalo, že hovořit o věcech na rovinu má smysl, ať již v pochvalném, nebo opačném tónu.
Anketa nenásilnou formou zmapovala, co business klientela od hotelových služeb očekává, a to považuji za velice přínosné. Odpovědi mne velmi zaujaly a při výběru autora těch nejlepších jsem se rozhodl, že vedle dvou hlavních cen udělíme ještě dvě mimořádné, takže výherci jsou nikoli dva, ale hned čtyři. Rád bych jim popřál vydařený pobyt, aby se jim u nás líbilo a našli v našich hotelích ten svůj hotel snů.“

Dva hlavní výherci ankety jsou:

Ing. Petr Koten,
výkonný ředitel České společnosti pro jakost

Poukaz pro dvě osoby na dvě noci s polopenzí v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou

Prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc.,
rektor Univerzity Karlovy

Poukaz pro dvě osoby na dvě noci s polopenzí v hotelu Port u Máchova jezera

Dva mimořádní výherci ankety jsou:

Mgr. Pavel Löffler,
jednatel společnosti Ježek software s.r.o.
Poukaz pro dvě osoby na jednu noc s polopenzí v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou

Ing. Vladimír Pikora, Ph.D.,
hlavní ekonom společnosti Next
Finance s.r.o.
Poukaz pro dvě osoby na jednu noc s polopenzí v hotelu Port u Máchova jezera

Všem oceněným osobnostem gratulujeme a přejeme jim, aby se v obou hotelích cítili jako v těch, kam se budou (třeba) rádi vracet. Všem, kdo v anketě vystoupili, pak děkujeme za jejich ochotu sdělit svůj názor ostatním.

Eva Brixi