Lázeňský wellness v Luhačovicích pro vaši kondici

Nejradši byste jeli relaxovat do lázní, ale nevíte, kde na to vzít čas? Nevzdávejte to! Abyste si odpočinuli, nemusíte v lázních strávit týdny. Dobít baterky si stihnete i za méně než sedm dní, a to díky krátkodobým pobytovým balíčkům z nabídky luhačovického hotelu Alexandria****.

Uhličitá, hydromasážní nebo perličková koupel s vonnou esencí, masáž aromaterapeutickým olejem, rašelinový obklad zad či orientální parní lázeň s očistnou kúrou, to vše v prostředí starořímských lázní… Představujeme vám namátkou antistresové a relaxační procedury, které vám pomohou načerpat nové síly! A přesto, že nejde přímo o tradiční léčebný pobyt, výhodou je, že bonusy lázeňského zázemí zůstávají!

„Například je přímo do hotelu přiveden léčivý pramen vysoce proplyněný CO2 a s unikátním složením minerálů. Využíváme ho zde na uhličité koupele, které jsou jinak doménou pobytů léčebných, takže i to je přidanou hodnotou, díky které mohou hosté zažít odpočinek zase o trochu intenzivněji a jinak,“ uvedla Ing. Miloslava Fialová, ředitelka hotelu Alexandria**** Lázní Luhačovice, a. s.

A tím intenzivní relaxace rozhodně nekončí. Whirlpooly přímo pod širým nebem inspirované plavbami Alexandra Velikého, a proto zabudované do pódia ve tvaru lodní přídě, i jedinečný panoramatický rozhled na vyhlášené lázeňské město, to jsou hlavní přednosti nové hotelové odpočinkové zóny, která od letošní sezony čeká na milovníky lázeňského relaxu.

Ještě více odpočinku

Magnetem hotelu Alexandria**** je největší wellness centrum v Luhačovicích. Prvnímu podlaží vévodí antickými sloupy lemovaný bazén se dvěma zlatými světélkujícími slunci na dně. Panoramatickým výtahem propojené druhé patro vás okouzlí prostředím rozličných vůní a barev, kde lze vyzkoušet lázně různých teplot a přísad – parní, bylinkovou, laconium nebo finskou saunu. Úplné soukromí poskytne wellness pro dva. A protože k dobré relaxaci a pocitu pohody určitě patří i chutné jídlo, mohou si hosté v proslulé Francouzské restauraci vychutnat i místní gastronomické pochoutky či flambování přímo u stolu. Osvěžující tečkou pro ty, kdo se rádi baví, může být noční klub s živou hudbou. Co říkáte, necháte se zlákat touto příjemnou nabídkou?

Tip: Balíčky pro dobití baterek stručně 

Relax&Wellnes, to je pět dní s různými procedurami, mezi kterými je i uhličitá koupel v přírodní vodě s unikátním složením minerálů.

Při Prodlouženém víkendu lze absolvovat za čtyři dny tři procedury v podobě koupelí (uhličité a perličkové) a masáže éterickým olejem.

U Víkendu EXKLUZIV objevíte například obličejový spa rituál, hydromasážní rituál s barevnou terapií a jemnou aromaterapeutickou mlhou, a navíc i slavnostní večeři ve Francouzské restauraci a mnoho dalšího.

(red)