S tipy na dovolenou v tuzemsku pomůže nový projekt HoppyGo

HoppyGo spouští vlastní cestovatelský bedekr. Česká platforma pro sdílení aut HoppyGo spouští na začátku letní sezony novou microsite pro podporu lokálního cestovního ruchu.Uživatelé zde najdou doporučení na nejzajímavější destinace a zážitky spojené s cestováním po České republice.

Výběr doporučení na portále https://dovolenadoma.hoppygo.com je sestaven ve spolupráci s cestovatelským portálem Travelking.cz, HoppyGo v rámci hlavní turistické sezony a podpory cestovního ruchu spolupracuje i s Asociací hotelů a restaurací.

Nová landing page nabízí desítky balíčků s více jak 400 tipy na nejzajímavější a nejatraktivnější místa, ubytování, restaurace a kavárny. Prostřednictvím jednoduchého mechanismu je možné filtrovat nabídku dle vlastních požadavků a nalézt tak ideální inspiraci pro letní dovolenou. Kromě destinace a typu výletu portál zobrazí i výběr těch nejlepších restaurací v dané destinaci a následně doporučí vhodný vůz. Portál mohou využít jak rodiny s dětmi, tak i páry, jednotlivci nebo třeba menší skupiny dobrodruhů.

Na výběru doporučení se podílela společnost Travelking, která má v oblasti cestování bohaté zkušenosti a poskytla tak ověřené tipy na hotely, které mohou uživatelé HoppyGo ve výběru najít. Cílem nové landing page není jen doporučení a inspirace pro uživatele na zajímavé destinace, ale zároveň i podpora českého HORECA segmentu a lokální ekonomiky.

„Tipy a doporučení pro cestování jsou u našich zákazníků dlouhodobě velmi oblíbené. Více než 80 % z nich využilo HoppyGo alespoň jednou na cestu za dovolenou či s námi realizovali menší výlet. Proto jsme se rozhodli připravit přehled nejzajímavějších míst napříč Českou republikou, který je inspiruje a pomůže s výběrem. Zároveň doufáme, že se nám tímto krokem podaří podpořit lokální podnikatele v cestovním ruchu, kteří letos prochází velmi složitou situací,” uvedl Matěj Lupták, marketingový ředitel HoppyGo.

Uživatelé HoppyGo mohou vybírat z široké nabídky zhruba 1800 aut a více než 300 modelů vozů. Výhodou HoppyGo je rychlost a jednoduchost celého procesu výpůjčky. Není potřeba podepisovat žádné dlouhé smlouvy – zákazníkovi stačí rychlá registrace se snadným ověřením dokladů a v průběhu pár hodin už může s vypůjčeným autem vyrazit. V případě dlouhodobých pronájmů na více dní navíc mohou uživatelé využít zvýhodněné cenové balíčky. V ceně zápůjčky je vždy zahrnuto havarijní pojištění, které kryje všechna běžná rizika.

(tz)