Překonejte osobní rekord s iontovým nápojem Blendea Supersport!

Profesionálové i amatérští sportovci vědí, že únava a vyčerpání bývají součástí všech druhů sportu a patří k nim stejně jako příliv endorfinů. Na rozdíl od hormonů štěstí, které jsou žádoucí, se ale důsledky únavy mohou občas podepsat na slabší motivaci a chuti k dalšímu výkonu. Unaveným svalům navzdory si nikdy nenechte brát radost ze sportu a podpořte organismus ryze přírodním iontovým nápojem Supersport. Jako novinku jej právě uvádí česká značka Blendea.

Podání špičkového výkonu u vrcholových sportovců nebo rekreační sportování? Je jedno, do které kategorie se chcete řadit. Předpokladem k dosažení cíle nebo k tomu, abyste se převedli při sobotním plážovém „pinkání,“ je vyladěný a připravený organismus. Při fyzické aktivitě se tělo důsledkem pocení zbavuje nejenom vody, ale také minerálních látek, tzv. iontů. Důsledek? Pokles výkonu. Takže, rozmíchejte si přírodní směs Blendea Supersport a do toho!

Blendea Supersport

Suchá přírodní směs Blendea Supersport obsahuje vysoké množství vitaminu C a minerální látky hořčík a draslík. Vitamin C napomáhá tvorbě kolagenu, jenž se podílí na správné činnosti kloubů, kostí, chrupavek, kůže, cév, zubů i dásní. Hořčík, nazývaný též prvek života, je důležitý pro energetický metabolismus a syntézu bílkovin. Ve spojení s draslíkem je nezastupitelný pro správnou činnost svalů. Směs obsahuje kokosovou vodu, himálajskou sůl, acerolu, goji a citron. Tato vyvážená kombinace je neocenitelná v průběhu sportu i po něm. Hydratuje organismus, účinně podporuje činnost svalů i nervové soustavy, působí proti únavě a vyčerpání, udržuje správnou hladinu krevního tlaku, přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu i po něm a chrání před oxidativním stresem.

A navíc…

Při saunování nebo horečnatých onemocněních doplní potřebnou dávku vitaminu C i minerálů.

Standard značky Blendea

Bez sladidel a rafinovaného cukru, bez barviv a konzervačních látek, vše ze 100% přírodních ingrediencí v prémiové BIO kvalitě.

www.blendea.cz

(tz)