Partnerství, díky kterému Peugeot 408 vyrazí na Burger Street Festival a navštíví 16 měst

Mnozí by možná partnerství automobilky Peugeot s pořadatelem Burger Street Festivalu nečekali. Pravidelné návštěvníky největšího putovního food festivalu v Česku však přítomnost vozů Peugeot na ochutnávkách burgerů nepřekvapí. Spolupráce obou společností totiž začala už v roce 2021 a poskytla desítkám koncesionářů značky Peugeot příležitost vystavit na populárních akcích Burger Street Festivalu své vozy. V letošním roce toto partnerství nabylo zcela nový rozměr. Díky němu se budou tisíce návštěvníků moci projet s nejnovějším modelem značky, dynamickým fastbackem Peugeot 408, a to v jeho nejluxusnějším provedení.

Burger Street Festival už od roku 2010 nabízí návštěvníkům nevšední kulinářské i kulturní zážitky. Od dubna do října projíždí Českou republiku, přičemž na každé ze svých zastávek přiláká tisíce návštěvníků. Ti si tyto akce oblíbili nejen kvůli dobrému jídlu, ale také kvůli zajímavým doprovodným akcím. V letošním roce bude velkým lákadlem možnost vyzkoušet si nejnovější model značky Peugeot, dynamický fastback 408.

Návštěvníci Burger Street Festivalu budou moci otestovat nový Peugeot 408 v 16 českých a moravských městech. Prvním z nich bude Olomouc, kde Peugeot 408 zahájí své turné už v pátek 28. dubna. Testování bude probíhat vždy od pátku do neděle v době od 10 do 18 hodin (v neděli do 17 h). Zájemci o zkušební jízdu si již nyní mohou zarezervovat termín na internetových stránkách https://www.peugeotemotionday.cz/burger-street-festival.

Testování modelu Peugeot 408 pro veřejnost, které potrvá od 28. dubna do 8. října 2023, pořádá značka Peugeot v ČR ve spolupráci se svou koncesionářskou sítí.

(tz)