Oslavte Valentýna s Mixit!

Sháníte ideální dárek na Valentýna? Pochoutky od Mixit rozbuší srdce vám i vaší drahé polovičce! Netradiční kombinace surovin vytváří mix chutí, které se stanou stejně nezapomenutelné jako moment, kdy jste se poprvé spatřili. Roztančete své chuťové buňky a vyzkoušejte Love Berry Crème boule, Elixír lásky, Valentýnskou granolu nebo Křupavé mandle v jogurtu s jahodovým prachem.
Love Berry Crème boule
Oblíbená krémová koule z výběrových datlí plněná sametovým krémem přichází opět na scénu a s novým sladkým srdcem. Oslavte svátek zamilovaných ve francouzském stylu – s vášní, elegancí a pochoutkou, která povolí i srdce z kamene. Sladká chuť kešu vyvážená jemnou kyselostí malin a exotikou v podobě kokosu změní každý okamžik v nezapomenutelný zážitek. A to není vše. Na valentýnský večírek zavítala i esence guarany, která dodá sílu a odhodlání na nejedno romantické gesto.

Elixír z lásky
Každoroční evergreen, tentokrát v novém kabátku! Jako každý rok v nabídce Mixit najdete elixír, ze kterého se vám podlomí kolena, letos navíc dojmou zamilované hrdličky na tubusu. V něm najdete křupavou směs ovesných lupínků, corn flakes v bílé i mléčné čokoládě, kokosových chipsů, růžové ruby čokolády a spoustu barevného lyofilizovaného ovoce. To vše okořeněné mletou guaranou pro doplnění energie. Ochutnejte Elixír z lásky a probuďte v sobě pravého romantického superhrdinu.

Mandle v jogurtu s jahodovým prachem
Tyhle mandle od Mixit jsou opravdoví dobrodruzi ve světě delikates. Jakmile se uchýlily do jogurtového krytu, narazily na rozbouřený vítr jahodového prachu, a vytvořily tak explozi chutí, kterou si zamiluje každý nadšenec zdravého mlsání. Rozveselte svou spřízněnou duši nebo si dopřejte sladkou radost sami – vždyť láska k dobrému jídlu je ta nejupřímnější.

Valentýnská granola
Mixit nezapomněl ani na snídaňové nadšence. Valentýnská granola s jedinečným mixem chutí vám po ránu dodá dávku amoru a energie na celý den. Kombinace čekanky zasytí, doplní i potřebnou vlákninu, zatímco čokoládové hobliny s kokosovými chipsy a cornflaky v bílé čokoládě osladí každé křupnutí. A co teprve lyofilizované jahody a maliny! Jejich jemná kyselost dá snídani tu správnou svěžest a chuťovou rozmanitost.

Ať už Valentýna slavíte se svou polovičkou nebo se snažíte okouzlit vlastní chuťové pohárky, Mixit vás nenechá ve štychu. Prozkoumejte valentýnskou edici a vychutnejte si svůj oblíbený mix.

(tz)