Užijte si dovolenou na čtyřech kolech

HoppyGo - carsharing pro vaši dovolenou s VW Transporter s vestavbou VISUV nabídce P2P carsharingu HoppyGo nově přibyla možnost vycestovat na neobyčejnou letní dovolenou s vozem Volkswagen Transporter, který nabízí variabilní kempingovou vestavbu VISU.

Dovolená, kterou budou letos Češi v drtivé většině trávit v tuzemsku, nemusí nutně znamenat fiasko ani nudu. Jedinečný roadtrip bez starostí kolem zajišťování rezervace ve drahém hotelu řeší pojízdný „obytňák“. Speciálně upravený Volkswagen Transporter s kempingovou vestavbou VISU je mimořádně variabilní a cestování po vlasti si s ním užijí páry, jednotlivci, menší rodiny nebo třeba parta nadšených dobrodruhů, kteří chtějí strávit neobyčejnou pánskou jízdu. Dokonce i digitální nomádi si mohou přijít na své. Interiér vozu lze jednoduše konfigurovat a pohodlnou postel za pouhých 10 vteřin přestavit v plnohodnotný pracovní prostor nebo místo pro romantickou večeři. Přístup k zavazadlům poskytuje výklopná lavice a díky tažnému zařízení není problém vzít si na dovolenou i kolo. Ať už milovníci neobyčejné dovolené vyrazí kamkoliv, nebude je trápit zima či déšť, ale naopak zažijí kempování takřka v pohodlí „domova“. Instalace přestavby je jednoduchá a nezabere víc než 10 minut.

HoppyGo - carsharing pro vaši dovolenou s VW Transporter s vestavbou VISU„Chtěli jsme vyjít vstříc našim zákazníkům, kteří touží po originální dovolené, ale limity současné situace jim to nedovolují. Díky kempingové vestavbě nepotřebují řešit ubytování, takže ušetří peníze a navíc zažijí něco opravdu výjimečného. S příchodem letní sezóny registrujeme rostoucí zájem mimo jiné také o unikátní typy vozů jako např. právě obytné vozy, ale také kabriolety nebo modely typu MPV,“ uvedl Jakub Erben, Fleet manager P2P carsharingu HoppyGo.

Uživatelé P2P carsharingu HoppyGo mohou vybírat z široké nabídky zhruba 1800 aut a více než 300 modelů vozů. Výhodou HoppyGo je rychlost a jednoduchost celého procesu výpůjčky. Není potřeba podepisovat žádné dlouhé smlouvy – zákazníkovi stačí rychlá registrace se snadným ověřením dokladů a v průběhu pár hodin už může s vypůjčeným autem vyrazit. V ceně zápůjčky je vždy zahrnuto havarijní pojištění, které kryje všechna běžná rizika.

Pro uživatele jsou k dispozici tři varianty interiéru: obytná s přestavbou, bez sedaček s velkým nákladovým prostorem nebo varianta s devíti sedačkami. Uživatelé P2P carsharingu HoppyGo si mohou vůz zapůjčit za 1 908 Kč na den včetně pojištění a dálniční známky, při zápůjčce na týden je pak cena 1 336 Kč na den.

HoppyGo - carsharing pro vaši dovolenou s VW Transporter s vestavbou VISUTechnické parametry vozu Volkswagen Transporter s vestavbou VISU:
Volkswagen Transporter, rok výroby 2019, karoserie minivan s kempingovou vestavbou, dieselový motor 2.0 TDI s výkonem 110 kW a manuální převodovkou. Výbava: ABS, klimatizace, AUX vstup, nezávislé topení, palubní počítač, Bluetooth, přehrávač CD, centrální zamykání, tempomat, elektrická okna, ESP, imobilizér, multifunkční volant, parkovací senzory, tuner/rádio, posilovač řízení, tažné zařízení, regulace prokluzu kol, dálniční známka.

Rozšířená výbava:
Postel v plné šíři vozu, sezení se stolem, úložné prostory (4x Visu Tashka) – celkem cca 300 litrů, kuchyň, vařicí box, připevnitelný plynový vařič s piezo zapalováním, plynová cartridge 450 g, kempingové nádobí na vaření, úložný box, 2 vyjímatelné plastové boxy, 2 kempingové skládací sklenice na víno, plechové hrnky, bambusové prkénko, 2 sady příborů, kanystry – 2x 10 litrů, kanystry s výpustí na přední straně, kompresorová lednice Indel-B o objemu 30 litrů, horkovzdušné nezávislé topení.

(tz)